Media

«Ντουντούκα» της Νέας Δημοκρατίας ο ΣΚΑΙ

«Ντουντούκα» της Νέας Δημοκρατίας ο ΣΚΑΙ
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Φανερά εκνευρισμένος είναι ο Νίκος Μοίραλης – μέλος μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΙΝΑΛ- καθώς με μια ανάρτηση του στο Facebook ρίχνει τα πυρά του κατά του ΣΚΑΙ και της Σίας Κοσιώνη. Εξάλλου, φαίνεται πως το κανάλι έχει μια «αδυναμία» στα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας καθώς εμφανίζονται πολύ συχνά στα δελτία και στις εκπομπές, σε σχέση με στελέχη του ΚΙΝΑΛ!

Η Σία Κοσιώνη ανέφερε στο δελτίο ειδήσεων πως μόνο οι εκπρόσωποι του ΚΙΝΑΛ δε συμμετείχαν σε κανενός είδους συμβολικής ενέργειας για το Πολυτεχνείο και αυτή η φράση στάθηκε ως αφορμή να ξεσπάσει ο Νίκος Μοίραλης!

Το αστείο της υπόθεσης είναι στο ίδιο δελτίο προβλήθηκαν πλάνα τα οποία δείχνουν τους Μανώλη Χριστοδουλάκη,  Βασίλη Κεγκέρογλου και Παύλο Χρηστίδη να κάνουν κατάθεση στεφανιού!

Συγκεκριμένα, στην ανάρτηση του αναφέρει:

«Στο χθεσινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ, η τηλεπαρουσιάστρια Σία Κοσιώνη στο 14.34 αναφέρει στην ομιλία της ότι «μόνο» το #ΚΙΝΑΛ απείχε από κάθε είδους συμβολική εκδήλωση για το Πολυτεχνείο ενώ δευτερόλεπτα νωρίτερα είχε αναφερθεί στη Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Δευτερόλεπτα όμως μετά περνάει στα γρήγορα η εικόνα με τους συντρόφους Παύλο Χρηστίδη, Μανώλη Χριστοδουλάκη και Βασίλη Κεγκέρογλου που καταθέτουν στεφάνι στο Πολυτεχνείο στην Αθήνα.

Ευτυχώς υπάρχουν τα social media και τα περιφερειακά ΜΜΕ που κάλυψαν ανά την επικράτεια τις ενέργειες & τις συμβολικές κινήσεις των συντρόφων μας.

Μόνο ντροπή για τον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΙ που έχει μετατραπεί σε γραφείο τύπου της Νέας Δημοκρατίας μετά τα «Πετσόλεφτα» της πρώτης καραντίνας» .

Δείτε την ανάρτηση του:

Στο χθεσινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ, η τηλεπαρουσιάστρια Σία Κοσιώνη στο 14.34 αναφέρει στην ομιλία της ότι…

Δημοσιεύτηκε από Nikos Moiralhs στις Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου 2020

 

Δείτε ακόμη: Ακρίτα για Έβερτ: Εκκρεμεί η συγγνώμη προς τους συμπολίτες της κομμουνιστές

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X