Media

Παρενόχληση showbiz: Ομάδα κοριτσιών καταγγέλει γνωστό σεναριογράφο

Παρενόχληση showbiz: Ομάδα κοριτσιών καταγγέλει γνωστό σεναριογράφο
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Παρενόχληση showbiz: Ο «Ασκός του Αιούλου» έχει ανοίξει για τα καλά και καθημερινά μαθαίνουμε για νέες καταγγελίες που αφορούν σε γνωστούς ανθρώπους της ελληνικής showbiz και του θεάτρου.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας, μιλώντας στην εκπομπή «Ευτυχείτε» αποκάλυψε μια νέα καταγγελία που έγινε από ομάδα κοριτσιών, οι οποίες αναφέρουν τις πράξεις στις οποίες έχει προβεί γνωστός σεναριογράφος κατά τους και είπε συγκεκριμένα:

«Το πειθαρχικό θα ασχοληθεί με όλες τις περιπτώσεις που έχουν φτάσει στο σωματείο γιατί είναι αρκετές. Και σήμερα το πρωί έφτασε ακόμα μία που δεν την περίμενα κιόλας. Έχουν φτάσει καταγγελίες για περίπου δέκα άτομα συνολικά. Σήμερα το πρωί με πληροφόρησαν ότι μια ομάδα νέων κοριτσιών που καταγγέλλουν γνωστό σεναριογράφο, που είναι και σε διάφορες θέσεις σε συμβούλια, που διοργανώνει οντισιόν για ανύπαρκτες ταινίες. Είναι πολύ λυπηρά όλα αυτά που μαθαίνω», είπε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο γνωστός ηθοποιός συνέχισε λέγοντας:

«Δέχομαι αφόρητες πιέσεις για να καλύψω πράγματα. Αυτό που είπα, μη μου ζητήσεις παραπάνω. Επειδή ζούμε σε ένα χώρο που είμαστε όλοι φίλοι, βρισκόμαστε σε μια πάρα πολύ δύσκολη θέση κάποιοι άνθρωποι και στην πιο δύσκολη όλων είμαι εγώ. Επειδή θέλω να φτιαχτεί η κοινωνία, θέλω και τα υψηλά ιστάμενα πρόσωπα να σταθούν δίπλα μας, να αποκατασταθεί η αλήθεια και να διορθωθεί η χώρα μας».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Δείτε ακόμη: Καπουτζίδης: «Δεν πάω σε ένα κανάλι που δεν θέλουν ένα gay»

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X