Media

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Τι απαντά σε όσους την κατηγορούν για όσα γνώριζε για τον Λιγνάδη

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Τι απαντά σε όσους την κατηγορούν για όσα γνώριζε για τον Λιγνάδη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» ενώ βρισκόταν έξω από το υπουργείο Πολιτισμού για τη διαδήλωση των καλλιτεχνών οι οποίοι ζητούν την παραίτηση της Λίνας Μενδώνη, είπε κάποια πράγματα που ενόχλησαν μερικούς ανθρώπους.

Η ηθοποιός δήλωσε εχθές (22/2) πως γνώριζε για 20 χρόνια περίπου όλα αυτά που ακούγονται αλλά δεν είχε μιλήσει, και κάποιοι έκριναν τη στάση της,με αποτέλεσμα να θελήσει η ίδια να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου έγραψε τα εξής στην ανάρτηση της στο Instagram:

«Προς όλους όσους περιμένουν στη γωνία να κατηγορήσουν όσους τους είχαν εκμυστηρευτεί γεγονότα και δεν αποκαθήλωσαν τον θύτη νωρίτερα. Παρακαλώ στρέψτε το μένος σας εκεί που πρέπει. Προσωπικά έκανα ό,τι περνούσε από το χέρι μου και δεν εισακούστηκα ποτέ. Μίλησα στην αστυνομία. Δεν έγινε τίποτα. Παρακαλούσα τα θύματα να μιλήσουν και δε μπορούσαν. Αν το θύμα δε δέχεται από φόβο να μιλήσει δε μπορείς να κάνεις τίποτα. Τα κατάφερα όμως ακόμα και 20 χρόνια μετά. Μην πυροβολείτε. Παρακαλώ. Έχουμε ήδη τεράστιο βάρος να διαχειριστούμε. Μην είστε άδικοι.».

Δείτε την ανάρτηση της:

Δείτε ακόμη: MasterChef 5: Ξεκίνησαν οι κοκορομαχίες

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X