Media

Πήρε «φωτιά» το Twitter: Το απίστευτο τρολάρισμα με τις τεράστιες μάσκες που μοιράστηκαν στα σχολεία

Πήρε «φωτιά» το Twitter: Το απίστευτο τρολάρισμα με τις τεράστιες μάσκες που μοιράστηκαν στα σχολεία
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Νάσος Ηλιόπουλος σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα.

«Οι μάσκες- κουκούλες που μοίρασε η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη στους μικρούς μαθητές για το άνοιγμα των σχολείων, όπως φαίνεται από τις εκατοντάδες φωτογραφίες που έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο, θα ήταν για γέλια εάν δεν ήταν για κλάματα και άκρως επικίνδυνες», έγραψε χαρακτηριστικά, ο Νάσος Ηλιόπουλος σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα.

Όπως αναφέρει στην συνέχεια, «για ακόμη μία φορά επιβεβαιώνεται το επιτελικό μπάχαλο του κ. Μητσοτάκη και της κ. Κεραμέως», σχολιάζοντας «εκτός εάν η υπουργός μας ενημερώσει ότι ο μέσος όρος των μασκών ήταν στο σωστό μέγεθος».

«Οι παλινωδίες των κ.κ. Μητσοτάκη- Κεραμέως είναι αυτές που τροφοδοτούν τις επικίνδυνες συνομωσιολογικές θεωρίες. Τους καλούμε επιτέλους να σοβαρευτούν και να προχωρήσουν στην απαραίτητη προμήθεια κατάλληλων μασκών για όλους τους μαθητές», καταλήγει ο Ν. Ηλιόπουλος.

Ηλιόπουλος: Οι πολιτικές της ΝΔ είναι μέρος του προβλήματος και όχι της λύσης

«Πολύ λίγα και πολύ αργά όσα εξήγγειλε ο κ. Μητσοτάκης από τη Θεσσαλονίκη», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Νάσος Ηλιόπουλος, μιλώντας στον ρ/σ Real FM, υποστηρίζοντας πως «σε συνθήκες καθίζησης της οικονομίας και της αγοράς, οι πολιτικές που ακολουθεί η ΝΔ αποτελούν μέρος του προβλήματος και σε καμία περίπτωση δεν συνιστούν λύση».

Ο κ. Ηλιόπουλος κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι ενώ παρέλαβε μια χώρα με ανάπτυξη 2,8%, διπλάσια του ευρωπαϊκού μέσου όρου, «την οδήγησε στην ύφεση, ήδη από το τέλος του 2019, πριν το ξέσπασμα της πανδημίας του κορονοϊού». Της άσκησε έντονη κριτική, λέγοντας ότι «γίνονται νόμος του κράτους η απλήρωτη εργασία, προχωρούν οι αναστολές των συμβάσεων, προωθείται το πρόγραμμα “Συνεργασία” που παρέχει μισή δουλειά και μισό μισθό, ενώ για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις προωθούνται οι επιστρεπτέες προκαταβολές». Πρόσθεσε δε, ότι αυτό γίνεται «όταν μάλιστα το 60% των ΜμΕ δεν έχει καμία πρόσβαση στον τραπεζικό δανεισμό και όταν όλη η Ευρώπη προχωρά σε μη επιστρεπτέες ενισχύσεις-γιατί αυτή είναι η ορθή πρακτική στις συνθήκες που διαμορφώνονται με την πανδημία και την ύφεση».

Διαβάστε μερικά χαρακτηριστικά tweets:

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X