Media

Ποια είναι η Αννα η πρωταγωνίστρια στους “Παγιδευμένους”

Ποια είναι η Αννα η πρωταγωνίστρια στους “Παγιδευμένους”
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Αννα που πρωταγωνιστεί στους “Παγιδευμένους”, κατά κόσμον Μάρθα Λαμπίρη – Φεντόρουφ, γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά, ωστόσο η καταγωγή της πέρα από την Ελλάδα είναι και από την Πολωνία, χώρα της μητέρας της. Έχει μια μεγαλύτερη αδερφή, ενώ μιλάει 4 γλώσσες ελληνικά, αγγλικά, πολωνικά και περσικά.
Οι πρώτες της σπουδές ήταν στο Εθνικό Θέατρο και έχει κάνει και σπουδές στο Actors Center, ενώ ασχολείται και με το μπαλέτο.
Τα τελευταία χρόνια, η ηθοποιός ζούσε στο Λονδίνο και επέστρεψε στην Ελλάδα για τη σειρά «Παγιδευμένοι»
όπου για να πάρει τον πρωταγωνιστικό ρόλο ξεχώρισε ανάμεσα σε 120 ηθοποιούς.

Η όμορφη ηθοποιός περιέγραψε τις συνθήκες διαβίωσης στο Ιράν, όταν είχε βρεθεί εκεί για τα γυρίσματα σειράς, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1:

«Ο κόσμος είναι τρομερά ανοιχτός ζεστός φιλόξενος. Είναι ίσως ο πιο φιλόξενος λαός που έχω συναντήσει στη ζωή μου και έχω ταξιδέψει πολύ στη ζωή μου. Είναι πολύ δοτικοί, ευγενείς από τη φύση τους. Με πολύ ενδιαφέρον να μάθουν για μας, για την Ελλάδα τα έθιμα μας, έχουμε πάρα πολλά κοινά, λέξεις ένιωσα σαν δεύτερο σπίτι μου. Έζησα πολύ καιρό εκεί δεν έκλειναν οι κάμερες και γύριζα σπίτι μου. Έγινε σπίτι μου. Με υποδέχθηκαν με αγάπη και ζεστασιά. Ο λαός ως λαός δεν είναι αυτή η καταπίεση που βλέπουμε και που συμβαίνει. Είναι το καθεστώς. Ναι και πως ο καθένας το χρησιμοποιεί», είπε χαρακτηριστικά η Μάρθα Λαμπίρη – Φεντόρουφ.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X