Media

Σκίζει σε επισκεψιμότητα το κλιπ για τον «Κουκουλοφόρο» μέσω ΕΡΤ!

Σκίζει σε επισκεψιμότητα το κλιπ για τον «Κουκουλοφόρο» μέσω ΕΡΤ!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Πιο τζάμπα διαφήμιση δεν θα μπορούσε να έχει ο Σπύρος Γραμμένος και το τραγούδι «Μαμά, μπαμπά είμαι κουκουλοφόρος». Θυμίζουμε οτι ο τραγουδοποιός ερμήνευσε το κομμάτι στο φινάλε εκπομπής του «φλΕΡΤ» της ΕΡΤ και προκάλεσε την οργή και την λογοκριτική αντίδραση των βουλευτών της ΝΔ κ.κ. Πλεύρης και Μαρκόπουλου.

Το θέμα είναι ότι με το ντόρο που προκάλεσαν οι μισαλλόδοξοι πολιτικοί έστειλαν κόσμο στο YouTube να ψάχνει το τραγούδι για να το δεί και να το ακούσει. Βεβαίως πάμπολλοι ήταν εκείνοι που το αναζήτησαν βάζοντας στην αναζήτηση τους και την ΕΡΤ ως λέξη- κλειδί.

Ε, έγινε χαμός, σε σημείο ο τραγουδοποιός να απευθύνει έκκληση μέσω σόσιαλ μίντια, ώστε οι κουνοδαχτυλάκηδες νοικοκυραίοι  χρήστες του ιντερνετ  (προφανώς και οι φυσιολογικοί) να αναζητούν την επίσημη σελίδα του αντί να πηγαίνουν και να ξεσπούν στην ιστοσελίδα της ΕΡΤ.

Η ανάρτηση του Σπύρου Γραμμένου στα σόσιαλ

««Αγαπημένοι μου άνθρωποι που σχολιάζετε αρνητικά επειδή δεν σας άρεσε το τραγούδι, το καταλαβαίνω. Σας καταλαβαίνω. Σχολιάστε στο YouTube όμως, για να μένουν τα σχόλια, να ανεβαίνουν τα βιουζ και να παίζουν και οι διαφημίσεις. Ευχαριστώ, είστε γλύκες»».

Μόλις 20.808 views έχει σε δυο χρόνια το «Μαμά, μπαμπά είμαι κουκουλοφόρος» στο κανάλι που έχει ο Σπύρος Γραμμένος στο YouTube

Το ίδιο τραγούδι από τη διευθυνση της ΕΡΤ στο You Tube έχει 100.000 views

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X