Media

«Super Κατερίνα» (5/4): Ένα μικρό μπέρδεμα του συνδικαλιστή αστυνομικού, Σταύρου Μπαλάσκα, έφερε αμηχανία στο πλατό

«Super Κατερίνα» (5/4): Ένα μικρό μπέρδεμα του συνδικαλιστή αστυνομικού, Σταύρου Μπαλάσκα, έφερε αμηχανία στο πλατό
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Με την υπόθεση της Πάτρας και τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου ασχολείται και η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή «Super Κατερίνα» (Alpha). Στη σημερινή (5/4) εκπομπή η  Κατερίνα Καινούργιου φιλοξένησε τον συνδικαλιστή αστυνομικό, Σταύρο Μπαλάσκα και μίλησε για την υπόθεση.

Ο Σταύρος Μπαλάσκας  ανέλυσε τα τελευταία δεδομένα της υπόθεσης από την πλευρά της ΕΛ.ΑΣ., αναφέροντας το πώς πέρασε τις ώρες της στη ΓΑΔΑ η Ρούλα Πισπιρίγκου αλλά και τις πρώτες στιγμές της στον Κορυδαλλό. Μέσα στη ροή του λόγου του, όμως, έκανε και ένα λάθος που προκάλεσε μια σχετική αμηχανία. Αποκάλεσε την Κατερίνα Καινούργιου «κυρία Μαλέσκου».

«Η Κατερίνα Καινούργιου είμαι, δεν πειράζει δεν έχω τέτοια θέματα», είπε η παρουσιάστρια. Ο κ. Μπαλάσκας θέλησε να αστειευτεί λέγοντας «από όσο ξέρω είστε φίλες». «Δεν την έχω δει ποτέ την κοπέλα, αλλά δεν πειράζει», είπε η Κατερίνα Καινούργιου και ο κ. Μπαλάσκας απάντησε «δεν τα γνωρίζω αυτά, εγώ αστυνομικός είμαι. Ζητώ συγγνώμη κ. Καινούργιου. Γνωρίζω όμως τον πατέρα σας. Και είναι ένας υπέροχος άνθρωπος».

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X