Media

«Survivor» spoiler: Η ομάδα που κερδίζει την ασυλία

«Survivor» spoiler: Η ομάδα που κερδίζει την ασυλία
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Στο τρέιλερ του «Survivor» (Σκάι, 21.00)  που ήδη προβάλλεται,  ο Στάθης Σχίζας αναφέρει στην κάμερα: «Μου αρχίζει να μου κάνει μία επίθεση παράλογη…»

Από την άλλη ο Τάκης Καραγκούνιας τονίζει ότι ο Σπύρος Μαρτίκας κάνει το δικό του σόου, όπως τους έχει συνηθίσει… Ο δε Σπύρος υπογραμμίζει: «Από εμένα θα ακούτε αλήθειες, γυμνές, ατόφιες αλήθειες… Ηρεμήστε Διάσημοι, ηρεμήστε»!

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει ένας απαιτητικός αγώνας για τη δεύτερη ασυλία. Η δεύτερη ασυλία όμως είναι έτοιμη να φέρει πολλές εντάσεις. Μαχητές και Διάσημοι έχουν φτάσει στα όριά τους πλέον, ενώ όσο περνάνε οι μέρες, τόσο πιο έντονες γίνονται οι διαμάχες των παικτών.

Μετά τον απαιτητικό στίβο μάχης και τη δεύτερη ασυλία, οι Διάσημοι θα έρθουν σε ρήξη!

Οι Διάσημοι στο συμβούλιο χάνουν τον έλεγχο. Τσακώνονται και φέρνουν στην επιφάνεια το θέμα Βαλάντη. Ο Γιώργος Λιανός ακούγεται να λέει στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «ισχυρίζεσαι ότι ο Τάκης είπε κάτι αντίστοιχο, όπως αυτό που σου είχε πει ο Βαλάντης παλιότερα» και εκείνη απαντά: «Δεν μου είπε» με τον Τάκη τότε να σηκώνεται όρθιος και να ωρύεται «θα με τρελάνετε….»!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X