Media

Θα πάθετε ΣΟΚ: Δείτε πόσα λεφτά πήρε η Δαλάκα από το Survivor 2019

Θα πάθετε ΣΟΚ: Δείτε πόσα λεφτά πήρε η Δαλάκα από το Survivor 2019
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Δεν θα πιστεύετε πόσο θα αυξηθεί ο τραπεζικός της λογαριασμός της Κατερίνας Δαλάκα. Ο Ατζούν την κάνει… χρυσή! Στην δεύτερη εμφάνισή της στο reality επιβίωσης έφτασε στη νίκη και σε ένα υπέρογκο χρηματικό ποσό. Πέρα από τον τίτλο της νικήτριας του Survivor 2019, η Κατερίνα Δαλάκα κέρδισε και 100.000 ευρώ, ωστόσο το ποσό που θα πάρει είναι πολύ μεγαλύτερο, λόγω του deal που είχε κάνει!

Η πρωταθλήτρια του στίβου την περυσινή σεζόν έφτασε μέχρι τον τελικό, χάνοντας ωστόσο από τον Ηλία Γκότση, όμως φέτος τα κατάφερε απέναντι στην Δήμητρα Βαμβακούση.

Για να επιστρέψει όμως για δεύτερη φορά στις παραλίες του Άγιου Δομίνικου «έκλεισε» ένα «χρυσό» deal, ενώ η παρουσία της έφερε και μια, έστω και μικρή, αύξηση, στα νούμερα τηλεθέασης.

Το μεταξύ τους deal έκλεισε στα 12.000 ευρώ τη βδομάδα, επομένως, ακόμη κι αν η Δαλάκα δεν κέρδιζε,  θα έπαιρνε 228.000 ευρώ καθώς έμεινε στο Survivor για 19 εβδομάδες (9 x 12.000). Αν δε προσθέσετε και το έπαθλο των 100.000 ευρώ, καταλαβαίνεται ότι το Survivor, προίκισε την Κατερίνα Δαλάκα με 328.000 ευρώ.

Δείτε ακόμη:

Οργή στην Ινδία: Απήγαγε 7χρονη και τη βίαζε επί δύο ώρες

Βελόπουλος για τις δημοσκοπήσεις: Παλεύουν να μας πετάξουν έξω

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X