Media

«Το πρωινό»: Μια ακόμη χοντράδα έκανε ο Γιώργος Λιάγκας προκαλώντας αμηχανία

«Το πρωινό»: Μια ακόμη χοντράδα έκανε ο Γιώργος Λιάγκας προκαλώντας αμηχανία
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μια ακόμη αψυχολόγητη ενέργεια έκανε ο Γιώργος Λιάγκας στην εκπομπή «Το πρωινό» (Αντέννα) προκαλώντας αμηχανία στους υπόλοιπους.

Η Φαίη Σκορδά αναφέρθηκε στις δηλώσεις του Κώστα Τσουρού αν θα μείνει ή αν θα φύγει από την εκπομπή, «Καλύτερα δε γίνεται» και… ο Γιώργος Λιάγκας πέταξε το «καρφί» του στον Δημήτρη Ουγγαρέζο, ο οποίος όπως έχει γίνει γνωστό του χρόνου δεν θα είναι στην εκπομπή του Αντέννα.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έχει ήδη επικοινωνήσει με τους παρουσιαστές (Φαίη Σκορδά και Γιώργο Λιάγκα) αλλά έχει κάνει και μία συζήτηση με τους ιθύνοντες του Αντέννα ότι δεν επιθυμεί να συνεχίσει να  είναι στο πάνελ της εκπομπής «Το πρωινό» και ζήτησε να μην ενεργοποιηθεί ο όρος +1 του συμβολαίου του.

Μάλιστα, δύο είναι οι εκπομπές που τον έχουν βάλει στο στόχαστρο, η μία είναι η εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha, εάν ο Κώστας Τσουρός αποχωρίσει, όπως λέγεται. H σχέση του Δημήτρη με τη Ναταλία είναι πολύ καλή και η χημεία τους δεδομένη.

Το δεύτερο «στρατόπεδο» που συζητά είναι αυτό της Ελένης Μενεγάκη στο Mega όπου ο παρουσιαστής θα μπορούσε να έχει μία θέση. Μάλιστα η παρουσιάστρια του είχε κάνει πρόταση on air και είχε έρθει σε δύσκολη θέση τότε.

Σήμερα, 31 Μάη η Φαίη Σκορδά αναφέρθηκε στις δηλώσεις του Κώστα Τσουρού αν μένει ή φεύγει από την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος πετάχτηκε και είπε: «Τι έγινε ρε παιδιά και ήμουν στο νοσοκομείο;»! Και μπορεί να γέλασαν όλοι, όμως ο Γιώργος πέταξε την μπηχτή του: «Άσε ρε που δεν ξέρεις»!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X