Ελλάδα

Ο πατέρας του Σολωμού για τον 16χρονο στα Κατεχόμενα που κατέβασε την τουρκική σημαία

Ο πατέρας του Σολωμού για τον 16χρονο στα Κατεχόμενα που κατέβασε την τουρκική σημαία
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Με αφορμή την κίνηση του 16χρονου την περασμένη Κυριακή, στην κατεχόμενη Λύση να κατεβάσει την τουρκική σημαία από δημοτικό σχολείο, ήρθε στην μνήμη μας η αυτοθυσία του Σολωμού Σολωμού, που κατέβασε τη σημαία του Αττίλα στη Δερύνεια και δολοφονήθηκε εν ψυχρώ από τους «Γκρίζους Λύκους».

Σημειώνεται, ότι η αναστάτωση προκλήθηκε, στην κατεχόμενη Λύση μετά από επίσκεψη Ελληνοκυπρίων με την ευκαιρία της εορτής της Παναγίας της Λύσης. Ενώ σύμφωνα με το offsite.com.cy, ένας 16χρονος μπήκε στο δημοτικό σχολείο, κατέβασε την τουρκική σημαία και έσπασε και μια φωτογραφία του Ραούφ Ντενκτάς.

Ο πατέρα του Σολωμού Σολωμού, Σπύρος, σχολίασε το γεγονός, αλλά και τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν από την κίνηση του μαθητή, διερωτώμενος:

«Τι έγκλημα έκανε… ».

Προσθέτοντας, μεταξύ άλλων, ότι:

«το Κυπριακό το έχουν λυμένο… », αναφερόμενος στα συμφέροντα που δεν αφήνουν το Κυπριακό να λυθεί, αναφέρει το sigmalive.com .

Να σημειώσουμε ότι οι «Γκρίζοι Λύκοι» απειλούν Θεούς και δαίμονες στα κατεχόμενα για τον 16χρονο, ενώ «κόκκινο πανί» είναι και οι Τουρκοκύπριοι, που βοήθησαν στο να πραγματοποιηθεί ο εορτασμός.

Επιμέλεια Ελένη Νιζάμη

Δείτε ακόμη:

Φυλακές Δομοκού: Έδωσαν άδεια σε ισοβίτη δολοφόνο και δεν επέστρεψε ποτέ

Θύελλα αντιδράσεων για τις δηλώσεις περί ομοφυλοφιλίας που έκανε ο Καλλίδης – Οι celebs τα βάζουν μαζί του!

Τέσσερις νεκροί από εκρήξεις στην Τουρκία

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X