Ο Προβοκάτορας

Η Ντόρα σφάζει με το βαμβάκι τον Κυριάκο…

Η Ντόρα σφάζει με το βαμβάκι τον Κυριάκο…
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Ντόρα Μπακογιάννη ήθελε να στηρίξει τον Κυριάκο Μητσοτάκη και κατά λάθος τον έκαψε ή μήπως παίρνει το αίμα της πίσω; Η απάντηση στο ερώτημα είναι πολύ δύσκολη και  βγάλτε κι΄ εσείς το συμπέρασμά σας.

Το κορυφαίο στέλεχος της ΝΔ ρωτήθηκε τι βαθμό βάζει ως τώρα στον πρωθυπουργό. «Εγώ του βάζω πάρα πολύ καλό βαθμό» ξεκίνησε να λέει πράγμα απολύτως φυσιολογικό. Ομως, η συνέχεια δεν ήταν τόσο αναμενόμενη ή αν προτιμάτε είναι εξόχως διφορούμενη.

«Για να είμαι και ειλικρινής, πιστεύω ότι αυτές οι απανωτές κρίσεις ωρίμασαν τον Μητσοτάκη πάρα πολύ γρήγορα και έδειξε ηγετικές ικανότητες που κανένας δεν ήξερε ότι τις είχε» συνέχισε, λέγοντας ότι αποδείχθηκε πολύ καλύτερος απ’ ό,τι η ίδια και οι άλλοι περίμεναν.

Ακόμη χειρότερα τα έκανε η Ντόρα Μπακογιάννη όταν ρωτήθηκε τι βαθμό βάζει στον Κυριάκο Μητσοτάκη στην επιλογή προσώπων. «Μμμμμ» μούγκρισε με νόημα κουνώντας το κεφάλι. «Εκεί πιο μέτρια» εξήγησε, λέγοντας ότι «κάποιες επιλογές μπορούσαν να είναι καλύτερες».
Από τις απαντήσεις προκύπτει πως σφάζει με το βαμβάκι τον αδελφό της Κυριάκο. Και το δεύτερο ερώτημα είναι αν το ήθελε ή της ξέφυγε. Πριν δώσετε την απάντηση να λάβετε υπόψη πως η Ντόρα Μπακογιάννη είναι ακριβής στις δηλώσεις όταν θέλει και είναι διφορούμενες οι απαντήσεις, πάλι όταν αυτή θέλει.
Συμπέρασμα Προβοκάτορα: Η Ντόρα έριξε μία προειδοποιητική βολή στον αδελφό της σφάζοντάς τον με το βαμβάκι και μετά πολλών…επαίνων.
Ο Προβοκάτορας 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X