Ο Προβοκάτορας

Το Predator και το μοναδικό κατόρθωμα του Μίλτου Βαρβιτσιώτη!

Το Predator και το μοναδικό κατόρθωμα του Μίλτου Βαρβιτσιώτη!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Εικόνα διάλυσης εμφανίζει η κυβέρνηση του…μάνατζερ Κυριάκου Μητσοτάκη. Τη μια ημέρα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επιτίθεται στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και του προσάπτει θεωρίες συνωμοσίας όταν η αξιωματική αντιπολίτευση ρώτα την κυβέρνηση για την εξαγωγή του Predator  στου Σουδάν και την επομένη, ώ του θαύματος, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών ομολογεί την εξαγωγή. Που σημαίνει για μια ακόμη φορά ο Γιάννης Οικονόμου συνελήφθη ψευδόμενος και η κυβέρνηση εκτεθειμένη.

Πιο συγκεκριμένα ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ομολόγησε την εξαγωγή του παράνομου λογισμικού Predator στο Σουδάν, την στιγμή που δύο ημέρες νωρίτερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, απαντώντας σε σχετικά ερωτήματα έκανε λόγο για «θεωρίες συνωμοσίας» του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

«Η άδεια εξαγωγής που δόθηκε στο Predator και στο Σουδάν δεν έχει καμία σχέση με τον εμφύλιο. Ο εμφύλιος δεν προκλήθηκε απ’ αυτό», δήλωσε χαρακτηριστικά μιλώντας στον Realfm ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών.

Στην διευκρινιστική ερώτηση της δημοσιογράφου εάν δόθηκε τελικά άδεια εξαγωγής, ο κ Βαρβιτσιώτης επικαλέστηκε δημοσιεύματα, ενώ δήλωσε ότι δεν είναι αρμόδιος να υπογράφει τέτοιου είδους αποφάσεις και πρόσθεσε ότι «φαίνεται ότι έχει υπάρξει εξαγωγή στο Σουδάν».

Αξίζει δε να σημειωθεί ότι λίγο νωρίτερα, ο Μ. Βαρβιτσιώτης ερωτηθείς σχετικά με την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για ενδεχόμενη εξαγωγή του Predator στο Σουδάν απάντησε ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης «προσπαθεί να γεννήσει θέματα που δεν υπάρχουν».

Τέτοιο κατόρθωμα σαν του Μ. Βαρβιτσιώτη να διαψεύδει τον εαυτό του από τη μια παράγραφο στην άλλη μάλλον πρέπει να είναι μοναδικό στα παγκόσμια χρονικά. Εύγε Μίλτο. Είσαι μοναδικός.

Ο Προβοκάτορας

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X