Κοινωνία

Κορονοϊός: «Αδειάζει» το Μέγαρο του ΟΤΕ!

Κορονοϊός: «Αδειάζει» το Μέγαρο του ΟΤΕ!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο κορονοϊός επηρεάζει και χιλιάδες εργαζομένους του ομίλου ΟΤΕ! Την εξ αποστάσεως εργασία για το μεγαλύτερο μέρος του προσωπικού του υιοθετεί από Δευτέρα, ο ΟΤΕ, ένας από τους μεγαλύτερους επιχειρηματικούς ομίλους της χώρας ο οποίος απασχολεί περί τους 16.000 εργαζόμενους.

Ο ΟΤΕ και ο κορονοϊός

«Μετέχοντας έμπρακτα στην εθνική προσπάθεια για την επιβράδυνση της εξάπλωσης του κορονοϊού στη χώρα», οι εργαζόμενοι του ομίλου ενημερώθηκαν από την διοίκηση ότι από την Δευτέρα θα εφαρμοστεί καθεστώς εξ αποστάσεως εργασίας σε ευρεία κλίμακα, με στόχο το 81% του συνόλου των εργαζομένων, δηλαδή περί τις 13.000, να φτάσει σταδιακά να εργάζεται απομακρυσμένα.

Κορονοϊός: Σοκαριστικό βίντεο! Έτσι «χτυπάει» τους πνεύμονες ασθενούς

Ωστόσο λόγω των αναγκών και υποχρεώσεων κάθε Διεύθυνσης και τμήματος του ΟΤΕ, οι ομάδες που θα εργαστούν απομακρυσμένα θα καθοριστούν μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα. Να υπενθυμίσουμε ότι την εβδομάδα που διανύουμε αρκετοί εργαζόμενοι του ομίλου εργάστηκαν από το σπίτι αφού ο Όμιλος προχώρησε σε απολύμανση πέντε κτηρίων του (του Διοικητικού Μεγάρου στο Μαρούσι, της Αγ. Κωνσταντίνου επίσης στο Μαρούσι, της Παιανίας, του Κεραμεικού και του ΟΤΕ Academy στο Ν. Ηράκλειο) για προληπτικούς λόγους, όπως είχε αναφέρει το insider.gr.

Σε επιστολή που έστειλε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΤΕ, κ. Μιχάλης Τσαμάζ, ευχαριστούσε θερμά τους εργαζόμενους για την συμβολή τους τόσο στην εθνική προσπάθεια περιορισμού της εξάπλωσης του ιού όσο και στην προσπάθεια του ομίλου ΟΤΕ. «Πρέπει να προφυλάξουμε τον εαυτό μας, τους συναδέλφους και τους πελάτες μας, και να συνεχίσουμε να προσφέρουμε απρόσκοπτα τις κρίσιμες για την κοινωνία και τη χώρα υπηρεσίες μας, ειδικά αυτή την κρίσιμη περίοδο».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X