Οικονομία

Συντάξεις Σεπτεμβρίου: Πότε πληρώνονται κύριες και επικουρικές – Οι ημερομηνίες για κάθε ταμείο

Συντάξεις Σεπτεμβρίου: Πότε πληρώνονται κύριες και επικουρικές – Οι ημερομηνίες για κάθε ταμείο
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Συγκεκριμένα, το διοικητικό συμβούλιο του e-ΕΦΚΑ στη συνεδρίαση της 5ης Αυγούστου 2021 αποφάσισε το πρόγραμμα πληρωμής των κύριων και των επικουρικών συντάξεων Σεπτεμβρίου , στο πλαίσιο της εφαρμογής του μέτρου της ταυτόχρονης καταβολής των κύριων και των επικουρικών συντάξεων.

Έτσι, οι συντάξεις θα καταβληθούν ως εξής:

Τετάρτη, 25 Αυγούστου 2021, θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις των μισθωτών, δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις τράπεζες και τον ΟΤΕ, που ο ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9.

Πέμπτη, 26 Αυγούστου 2021, θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις των μισθωτών, δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις τράπεζες και τον ΟΤΕ, που ο ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8.

Παρασκευή, 27 Αυγούστου 2021, θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις των μη μισθωτών, δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ.

Δευτέρα, 30 Αυγούστου 2021, θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις του Δημοσίου, του τ. ΝΑΤ, τ. ΕΤΑΤ, τ. ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X