Χωρίς Κατηγορία

Κάρτα…ελευθερίας από την μητσοτακική λαίλαπα

Κάρτα…ελευθερίας από την μητσοτακική λαίλαπα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Της Κατερίνας Ακριβοπούλου

Τους λοιδώρησε ως ανεύθυνους που διασπείρουν τον ιό, τους στοχοποίησε ως ντε φάκτο παραβατικούς, τους κυνήγησε στις πλατείες και τους ξυλοκόπησε αγρίως, όπου τους έβρισκε να διαδηλώνουν, τους έκλεισε την πόρτα των δημοσίων πανεπιστημίων, αποκλείοντας περισσότερα από 20.000 παιδιά από την δυνατότητα να σπουδάσουν, όταν δεν τους στέλνει στην ανεργία, τους στέλνει σε εργασιακές γαλέρες, τους βάζει τα συνταξιοδοτικά τους δικαιώματα στον τζόγο, βιάζοντας το παρόν τους και το μέλλον τους.

Αυτός ο Μεσσίας της συμφοράς (μας) κολλημένος στην κοινοτοπία του δίπτυχου δωροδοκία- δωροληψία, δεν θα μπορούσε παρά να «εμπνευστεί» αυτό που αποτελεί κυτταρικό του συστατικό. Να δωροδοκήσει- αυτή την φορά- τους νέους με 150 ευρώ, προκειμένου να εμβολιαστούν.

Με χιουμοράκι ανάλογο της παροιμιώδους ευφυίας του, έβγαλε και σλόγκαν του τύπου «τσιμπήστε την ευκαιρία να τσιμπηθείτε», με το άναυδο πανελλήνιο να τσιμπιέται αν άκουσε καλά, ή αν ο δαίμων των social media, έβαλε την ουρά του. «Κρατάμε τη μάσκα, όταν είμαστε πολλοί, όταν είμαστε μόνοι μας εμβολιαζόμαστε», πρόσθεσε και το …τερμάτισε!

Βέβαια δεν περιμέναμε κάτι άλλο από αυτούς που έχουν την λογική της εξαγοράς στο πολιτικό τους DNA. Αλλά όσο να πεις μια ιδέα την έδωσαν με το βαρύγδουπο Freedom Pass. Μια κάρτα ελευθερίας από τα δεσμά της μητσοτακικής λαίλαπας που θα εκδώσει ο λαός και θα είναι διαρκείας…

Σημαντική σημείωση: Επειδή το Φεισμπουκ δεν μοιράζει σε όλους τα άρθρα της Κατερίνας Ακριβοπούλου, αν θέλετε να διαβάζετε τα άρθρα της, κάντε κλικ εδώ και εγγραφείτε στο Newsletter του eretikos.gr.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X