Show Biz

Μαλλιά κουβάρια μοντέλες και τηλεπαρουσιάστριες

Μαλλιά κουβάρια μοντέλες και τηλεπαρουσιάστριες
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μαλλιά κουβάρια έγιναν Αλεξανδράκη, Μπέλλα, Παπαγγελή και Σταμάτη. Κι΄ όλα αυτά για το σύντροφο της πρώτης Μηλιώνη. Η πρώτη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Σάσας Σταμάτη «Ooh la la».

Το γνωστό μοντέλο ήρθε σε πάρα πολύ δύσκολη θέση. Μάλιστα φάνηκε ο εκνευρισμός στο πρόσωπό της, όταν προβλήθηκε στον αέρα συνέντευξη της Έλλης Παπαγγελή.

Αποτέλεσμα εικόνας για παπαγγελη

Και ο εκνευρισμός δεν ήταν τυχαίος. Βλέπετε πως σύμφωνα με το δημοσίευμα του Secret και της Σάσας Σταμάτη, η Ελλη Παπαγγελή ήταν αυτή που τράβηξε το βίντεο με Μηλιώνη – Μπέλλα. Και άναψε φωτιές στη σχέση της Αλεξανδράκη με τον Μηλιώνη. Μάλιστα τροφοδότησε πολλά σενάρια, φήμες και κουτσομπολιά όσο η Αλεξανδράκη απουσίαζε σε γυρίσματα σε τηλερεάλιτι.

Πάντως, η αλήθεια είναι πως η Αλεξανδράκη δεν έχει αναφέρει ποτέ το όνομα της Ελλης Παπαγγελή σε αυτή τη στενάχωρη υπόθεση.

Ομως, στην εκπομπή της Σάσας Σταμάτη εξέφρασε όλη τη δυσφορία της για την Ελλη Παπαγγελή και γενικότερα για την τροπή που πήρε. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι τα έχωσε. Χωρίς παραδόξως, για το εκρηκτικό της ταμπεραμέντο,  να σηκώσει τους τόνους και να εκτραπεί σε χαρακτηρισμούς.

«Να πω κάτι; Ειλικρινά, δεν υπήρχε κανένας λόγος γι’ αυτό το βίντεο. Ανέφερα εγώ καμιά κοπέλα; Το ότι η κάθε μια κοπέλα μπορεί να βγαίνει, γιατί θέλει να βγει στο γυαλί και να φωτογραφίζει η ίδια από μόνη της τον εαυτό της, δεν φταίω εγώ σε αυτό, δεν μπορώ να κάνω κάτι εγώ. Για ποιο λόγο να συνεχίζεται όλη αυτή η ιστορία;

Είναι κάτι πολύ στενάχωρο και όχι μόνο για εμένα και τον σύντροφό μου, είναι στενάχωρο και για τις οικογένειές μας, να συνεχίζεται όλη αυτή η κατάσταση. Και θα ήθελα να σταματήσει, πραγματικά. Είναι πολύ ψυχοφθόρο, πολύ άσχημο. Το ότι βγαίνει η κάθε μία κοπέλα και λέει το μακρύ της και το κοντό της, με συγχωρείς για την έκφραση, αλλά είναι απλά απαίσιο, δεν ξέρω πώς αλλιώς να το χαρακτηρίσω», είπε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X