Media

My Style Rocks: Ποια τηλεπερσόνα αποχωρεί – Πλήγμα για την τηλεόραση

My Style Rocks: Ποια τηλεπερσόνα αποχωρεί – Πλήγμα για την τηλεόραση
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Το My Style Rocks θεωρείται απο τα blue chips τηλεθέασης του Σκάι. Απο εκείνα τα προγράμματα δηλαδή που κάνουν τηλεθέαση, ασχέτως αν δεν φημίζεται για τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του. Το κανάλι του Φαλήρου έχει «επενδύσει» στα τηλεριάλιτι υποτιθεμενης μόδας και συνεχίζει να πουσάρει το MSR  ως τηλεοπτικό προϊόν. Μάλλον με αυτό το σκεπτικό βάλανε στο τηλεριάλιτι του Σκάι και την περιβόητη Δήμητρα Αλεξανδράκη, με την προσδοκία να βελτιώσει την απόδοση του προγράμματος και χάρη στην αναγνωρισιμότητα της.

Φαίνεται όμως ότι στην άγρα τηλεθέασης με κάθε τρόπο ο Σκάι την πάτησε στην περίπτωση της ινφλουένσερ, ινσταγκράμερ, γιουτιούμπερ και μοντέλου. Η Αλεξανδράκη ήταν αποδείχθηκε «τσακμάκι» και «άρπαζε» με το παραμικρό. Έπειτα απο κόντρες με άλλες συμπαίκτριες της αλλά και με μέλη της κριτικής επιτροπής του MSR, μπήκε σε τροχιά εξόδου απο το τρας τηλριάλιτι. Η αποχώρηση της Αλεξανδράκη θα προβληθεί στο Gala του προγραμματος της ερχόμενης Παρασκευής.

Το μαντάτο έκανε γνωστό στη διάρκεια της εκπομπής «Πρωινό» (Ant1) η δημοισογράφος Αφροδίτη Γραμμέλη. «Αποχώρησε με την κανονική διαδικασία στο Gala. Νομίζω πως η Δήμητρα κουράστηκε από όλα αυτά και επειδή τα κορίτσια στα καμαρίνια μιλάνε, δεν είναι η πρώτη φορά που η τους είπε ψηφίστε με να φύγω», είπε η συνεργάτης της Φαίης Σκορδά.

Δυσκολα τα πραγματα για το απογυματινό ριάλιτι,με το «κενό» που θα αφήσει πίσω της η ινφλουένσερ, ινσταγκράμερ, γιουτιούμπερ και μοντέλο, Δήμητρα, η οποία έχει φαίνεται κάνει κομπολόι με ριάλιτι. Ξεκίνησε απο το GNTM, πέρασε από το Nomads και να την τώρα  στο MSR. Δεν θεωρείται απίθανο να μπει στο Big Brother που ετοιμάζει ο Σκάι. Έχει άλλωστε το know how. Η Αλεξανδράκη.

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X