Χωρίς Κατηγορία

Συνήγορος υπεράσπισης: «Αυτοί που οργάνωσαν την απαγωγή Λεμπιδάκη δεν έχουν συλληφθεί ακόμη»

Συνήγορος υπεράσπισης: «Αυτοί που οργάνωσαν την απαγωγή Λεμπιδάκη δεν έχουν συλληφθεί ακόμη»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο
Ο δικηγόρος Γιώργος Πετράκης, του 45χρονου ακτιβιστή και του 22χρονου από τα Σφακιά, έκανε κατά τη διάρκεια των απολογιών των συλληφθέντων για την απαγωγή Λεμπιδάκη, μια δήλωση που προκάλεσε αίσθηση, αλλά και ερωτηματικά.
«Αυτοί που σχεδίασαν και εκτέλεσαν την απαγωγή, δεν βρίσκονται ανάμεσα στους συλληφθέντες», δήλωσε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος.
  • Υπενθιμίζουμε ότι ο Λεμπιδάκης αποκάλυψε ότι όλους αυτούς τους μήνες, είχε έρθει σε επαφή με τουλάχιστον 20 άτομα.
  • Η ΕΛ.ΑΣ. ψάχνει τους πραγματικούς απαγωγείς…
Η απολογία του 43χρονου ιδιοκτήτη της μάντρας όπου βρέθηκε αλυσοδεμένος την περασμένη Δευτέρα ο επιχειρηματίας, διήρκησε πάνω από τρεις ώρες, ενώ σύντομη ήταν η απολογία του 40χρονου σκοπιανού κατοίκου Θεσσαλονίκης.
Η σειρά με την οποία θα συνεχιστούν οι απολογίες είναι:
  • ο 22χρονος κτηνοτρόφος από τα Σφακιά
  • ο 46χρονος κτηνοτρόφος από το Ρέθυμνο
  • ο 60χρονος κτηματομεσίτης
  • ο 45χρονος Ρεθυμνιώτης, αντιπρόεδρος του Συλλόγου Αλληλοβοήθειας οφειλετών Ρεθύμνου
Η διαδικασία απολογίας των κατηγορουμένων, η οποία ξεκίνησε μετά τις 09:00 το πρωί, ενώπιον της ανακρίτριας, αναμένεται να εξελιχθεί σε «μαραθώνιο».
  • Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν είναι διακεκριμένη περίπτωση αρπαγής, συγκρότηση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση με την επιβαρυντική περίσταση χρήσης όπλων και επιδίωξης οικονομικού οφέλους, απόπειρα εκβίασης από κοινού, διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, διακεκριμένη περίπτωση κατοχής πολεμικού όπλου και εμπρησμός.
  • Πληροφορίες αναφέρουν ότι μέσα από τη δικογραφία, τις καταθέσεις, τις παρακολουθήσεις και τις μαρτυρίες των εμπλεκομένων προκύπτουν 8 νέα πρόσωπα μεταξύ των οποίων: Ο «φιλόσοφος», ο «Γιάννης ο Ρώσος», ο ανώνυμος συμπατριώτης του και ο «Άκης», οι οποίοι φέρεται να έχουν σημαντικό ρόλο.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X