Χωρίς Κατηγορία

Tρελό τρολάρισμα Άδωνι: Έπαθε… λουμπάγκο, αλλά δεν παίρνει φάρμακα!

Tρελό τρολάρισμα Άδωνι: Έπαθε… λουμπάγκο, αλλά δεν παίρνει φάρμακα!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Άδωνις Γεωργιάδης… τρολάρει τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ της εξεταστικής επιτροπής της Βουλής για τη υγεία. Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ βρίσκεται για δεύτερη φορά ενώπιον των μελών της επιτροπής μέσα σε λίγα 24ωρα και όπως την προηγούμενη φορά έτσι και σήμερα η συνεδρίαση προβλέπεται πολύωρη.

Ξεκινώντας την κατάθεση του ζήτησε με σαρκαστική διάθεση να τον αφήσουν να μιλήσει χωρίς διακοπές καθώς όπως είπε εκτός όλων των άλλων έχει πάθει λουμπάγκο, και πονά πολύ η μέση του.

«Και δεν μπορώ να πάρω και βολταρέν για ευνόητους λόγους» ανέφερε ειρωνικά

Η συγκεκριμένη αλοιφή παράγεται από την NOVARTIS. Υπενθυμίζεται ότι ο φάκελος της δικογραφίας που αφορά τον χρηματισμό (και) πολιτικών προσώπων περιλαμβάνει και το όνομα του κ. Γεωργιάδη.

Υπόθεση Novartis: Τι ανέφερε ο προστατευόμενος μάρτυρας για τις μίζες

Νωρίτερα οι βουλευτές της ΝΔ ζήτησαν από τον πρόεδρο της εξεταστικής επιτροπής να λάβουν γνώση της δικογραφίας διότι σχετίζεται με το έργο της αντιπολίτευσης. Το αίτημα έκανε αποδεκτό ο πρόεδρος της επιτροπής Αντώνης Μπαλωμενάκης.

Δεν φάνηκε ωστόσο θετικός να επεκταθεί χρονικά η έρευνα της επιτροπής (μετά το 2014), με την δικαιολογία ότι πρέπει να έχει προηγηθεί σχετική απόφαση της Ολομέλειας της Βουλής.

Σχετικό αίτημα κατέθεσε η βουλευτής της ΔΗΣΥ Εύη Χριστοφιλοπούλου η οποία ανέφερε ότι η δικογραφία για τη NOVARTIS περιλαμβάνει και την μηνυτήρια αναφορά της ίδιας αλλά και των Λοβέρδου Κεγκέρογλου σε βάρος του Παναγιώτη Κουρουπλή για την μη τιμολόγηση φαρμάκων το 2015 όταν ο τελευταίος ήταν υπουργός Υγείας κατά την πρώτη περίοδο διακυβέρνησης της χώρας από τους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X