Χωρίς Κατηγορία

Η Τζένη Μπαλατσινού πουλάει το αρχοντικό της στην Πάτμο (βίντεο)

Η Τζένη Μπαλατσινού πουλάει το αρχοντικό της στην Πάτμο (βίντεο)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Τζένη Μπαλατσινού πουλάει το σπίτι της στην Πάτμο, ένα αρχοντικό που μεταξύ άλλων φιλοξένησε και τον έρωτά της με τον Βασίλη Κικίλια. Την είδηση έφερε στο φως η Αλεξάνδρα Τσόλκα με κείμενό της στο mononews.gr. Η δημοσιογράφος αναφέρει χαρακτηριστικά:

Μάλιστα στο νησί αυτό, κοντά στο σπίτι της, κυκλοφόρησαν οι φωτογραφίες με τον Βασίλη Κικίλια, που σηματοδοτούσαν ένα σοβαρό συναισθηματικό δέσιμο. Μα, όπως όλες οι αγάπες, μεγάλες ή μικρές, κάποτε τελειώνουν, η Τζένη Μπαλατσινού για λόγους που η ίδια γνωρίζει, αποφασίζει να διαθέσει το σπίτι στο αγαπημένο της νησί και με τα 500.000 ευρώ να συνεχίσει στο επόμενο κεφάλαιο της ζωής της.

Το πανέμορφο κορίτσι, που έφυγε απ’ το σπίτι νωρίς για να βρεθεί εσωτερική σε αθλητικό σχολειό φτιαγμένη για πρωταθλητισμό στο τένις, ώσπου ένα ατύχημα στο πόδι ανέκοψε την  πορεία της στα κορτ, ήταν πάντα συγκροτημένο, χαμηλόφωνο, σκεπτόμενο και δυνατό.

Τα μαθήματα φιλοσοφίας, άλλωστε, που έκανε με τον Στέλιο Ράμφο για 7 χρόνια, την έκαναν να αναπτύξει περισσότερο την ελευθερία μέσα της και τον ορισμό του σπουδαίου απ’ το επουσιώδες και το μη σημαντικό. Την Πάτμο την είχε αγαπήσει από πολύ νέα, αλλά μετά τον χωρισμό της με τον Πέτρο Κωστόπουλο, βρήκε εκεί το δικό της καταφύγιο.

 

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X