PET

Αράχωβα: Η Κτηνίατρος του Ολιβερ διαψέυδει κάθε άλλο σενάριο “Κακοποιήθηκε από άνθρωπο, δεν μπορούσε να επιζήσει”

Αράχωβα: Η Κτηνίατρος του Ολιβερ διαψέυδει κάθε άλλο σενάριο “Κακοποιήθηκε από άνθρωπο, δεν μπορούσε να επιζήσει”
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η κτηνίατρος Κλεονίκη Τόλα μίλησε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και ξεκαθάρισε πως το 8χρονο χάσκι κακοποιήθηκε από άνθρωπο, διαψεύδοντας οποιοδήποτε άλλο σενάριο.

«Η κακοποίηση του Όλιβερ έγινε από ανθρώπινο παράγοντα» ανέφερε η κυρία Τόλα και προσέθεσε: «Τα σημάδια στη σορό του δεν ήταν από αγριογούρουνα ή άλλα σκυλιά. Όσα ακούγονται τις τελευταίες ημέρες -ότι ο σκύλος δεν κακοποιήθηκε και πως η δεύτερη κτηνιατρική εξέταση στη σορό του Όλιβερ διαψεύδει την δική μου – δεν έχουν καμία βάση.

Δεν έχει διαψευστεί από πουθενά το δικό μου πόρισμα. Το είδαν σε άλλη χρονική στιγμή και δεν υπάρχει καμία διάψευση», τονίζει η κυρία Τόλα. Όπως λέει, οι ελπίδες για τον Όλιβερ ήταν μηδαμινές. Δεν υπήρχε περίπτωση να επιζήσει το σκυλί. Ήταν βασανισμός από ανθρώπινο παράγοντα. Δεν μπορεί κανένα ζώο να κάνει τέτοιες πράξεις. Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση».

Στην ίδια εκπομπή μίλησε και ο δήμαρχος Διστόμου – Αράχωβας – Αντίκυρας, Γιάννης Σταθάς, ο οποίος υποστήριξε με τη σειρά του πως αυτή την στιγμή προτεραιότητα έχει να βρεθεί αυτός που το έκανε. «Μας απασχολεί η ασφάλεια αυτή τη στιγμή είπε» και ζήτησε όποιος γνωρίζει κάποια πληροφορία για το θέμα να τη δώσει.

Παρά το γεγονός πως πρόκειται για βασανισμό και θάνατο ζώου, η υπόθεση περνά στα χέρια του τμήματος Ανθρωποκτονιών. Κλιμάκιο του συγκεκριμένου τμήματος παραμένει στην Αράχωβα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X