Πολιτική

Έξαλλος ο Αμυράς με τον Κυρίτση του ΣΥΡΙΖΑ- «Το Πολιτικό ρουφιανάκι… μ΄έβγαζε στα κρυφά φωτογραφίες»

Έξαλλος ο Αμυράς με τον Κυρίτση του ΣΥΡΙΖΑ- «Το Πολιτικό ρουφιανάκι… μ΄έβγαζε στα κρυφά φωτογραφίες»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ένα περιστατικό που συνέβη στο τηλεοπτικό στούντιο του καναλιού Epsilon περιγράφει έξαλλος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο βουλευτής του Ποταμιού Γιώργος Αμυράς.

Ειδικότερα, αφορούσε την παρουσία του Γιώργου Αμυρά με τον εκπρόσωπο της ΝΔ Κωνσταντίνο Κυρανάκη σε ένα… κρεβάτι, ενώ ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργο Κυρίτση τους φωτογράφιζε κρυφά.

Όπως εξήγησε μέσω των social media ο κ. Αμυράς «ήμουν στο κανάλι Ε περιμένοντας να μπω στο πλατό με άλλα 3 άτομα.

Ο Κυρίτσης περίμενε αλλού κ κάποια στιγμή αντιλαμβάνομαι βαβούρα πίσω μου, ήταν ο ένας από τους 3 που ζήταγε από τ Κυρίτση να μην τον φωτογραφίζει στα κρυφά κ να σβήσει όσες φωτο του είχε τραβήξει. 

Πήγα κ γω στ Κυρίτση κ τον ρώτησα αν φωτογράφιζε κ εμένα, στην αρχή το αρνιόταν μετά όμως τον έβαλα να σβήσει κ τις φωτό που μ’ έβγαζε στα κρυφά! Αυτοί είναι οι Συριζανελ!».
https://www.facebook.com/giorgosamiras/posts/2232127693666991

Σύμφωνα με όσα είπε ο βουλευτής του Ποταμιού στο rp.news: «Ήμουν καλεσμένος στην εκπομπή του Χαριτάτου. Περίμενα να βγω, και κάθισα σε ένα κρεβάτι που ήταν εκεί στο στούντιο. Στη συνέχεια ήρθε και Κωνσταντίνος Κυρανάκης από τη Νέα Δημοκρατία και κάθισε στην άλλη άκρη του κρεβατιού. Σηκώθηκα για να πάρω ένα τσάι και άκουσα βαβούρα, με τον αστυνομικό μου να μου λέει πως ο Γιώργος Κυρίτσης μας φωτογράφιζε! Τον πλησίασα, ο ίδιος το αρνήθηκε ωστόσο όταν του ζητήσαμε να δούμε το κινητό, είδαμε ότι μας είχε φωτογραφίσει! Το έκανε για συγκεκριμένους λόγους…».

Δείτε ακόμη:

Αμυράς: Θα ήταν καλύτερο το Ποτάμι να συνεργαστεί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X