Πολιτική

Φίλης: Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι σε αποστολή διάλυσης του ΣΥΡΙΖΑ από εξωπολιτικούς παράγοντες.

Φίλης: Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι σε αποστολή διάλυσης του ΣΥΡΙΖΑ από εξωπολιτικούς παράγοντες.
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Όπως αναμενόταν «μύδρους» κατά του Στέφανου Κασσελάκη εξαπέλυσε ο Νίκος Φίλης, στην πρώτη του συνέντευξη μετά την παραπομπή του για διαγραφή από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Μιλώνστας στο OPEN, ο Νίκος Φίλης είπε πως ο Στέφανος Κασσελάκης είναι σε αποστολή διάλυσης του ΣΥΡΙΖΑ από εξωπολιτικούς παράγοντες.

Υπογράμμισε πως την ιδιότητά τους ως μέλος του ΣΥΡΙΖΑ δε μπορεί να την αφαιρέσει ο Κασσελάκης, και πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι πολυεθνική ώστε να απολύει όποιον θέλει ο CEO.

«Την ιδιότητά μου δεν μπορεί να την αφαιρέσει ο Κασσελάκης» , υπογράμμισε, κι εξήγησε ότι προβλέπεται η Πολιτική Γραμματεία να αποφασίσει εάν θα παραπεμφθεί στην Επιτροπή Δεοντολογίας και έπειτα στην Κεντρική Επιτροπή.

Εκτίμησε πως θα υπάρξει σοβαρή αντίδραση και ζήτησε να συνεδριάσει η Πολιτική Γραμματεία.

Επίσης ανέφερε πως ο Στέφανος Κασσελάκης εξαπάτησε τον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ πριν από τις εσωκομματικές εκλογές, καθώς δεν είπε τις πραγματικές του θέσεις, ενώ πραγματικός του στόχος του είναι η μετάλλαξη του ΣΥΡΙΖΑ και η μεταφορά του από την Αριστερά σε άλλους πολιτικούς χώρους.

«Είναι προφανές ότι η επιλογή του κ. Κασσελάκη είναι επιλογή μετακόμισης του ΣΥΡΙΖΑ σε άλλους πολιτικούς χώρους. Ο κόσμος δεν αποφάσισε αυτό αλλά ένα νέο πρόσωπο στην ηγεσία του κόμματος. Ο Κασσελάκης δεν πήρε εντολή να διαλύσει το κόμμα. Το κάνει επειδή αυτές είναι οι απόψεις του και εδώ υπάρχει ένα στοιχείο εξαπάτησης, γιατί ο κόσμος δεν γνώριζε τις θέσεις του», τόνισε.

«Οδηγούμαστε στη διάλυση αυτού του πολιτικού φορέα», επεσήμανε. Αναφερόμενος στα όσα είπε ο Στέφανος Κασσελάκης στον ΣΕΒ, τόνισε πως «αυτά είναι Μητσοτάκης».

Ο Νίκος Φίλης ανέφερε πως είναι μεγάλος ο πόνος για τον ίδιο για τα όσα γίνονται στον ΣΥΡΙΖΑ. Συνεχίζοντας σε υψηλότερους τόνους, ο Νίκος Φίλης είπε πως ο Στέφανος Κασσελάκης βρήκε την πόρτα ανοικτή και κατέλαβε τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X