Πολιτική

Γάμος στο Μαξίμου: Παντρεύτηκαν στην Τζια δύο στενοί συνεργάτες του Μητσοτάκη (pic)

Γάμος στο Μαξίμου: Παντρεύτηκαν στην Τζια δύο στενοί συνεργάτες του Μητσοτάκη (pic)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Γάμος στο Μαξίμου: «Είμαι στα χάι μου, όταν σ’ έχω πλάι μου» τραγούδησε ο Αντύπας αποκλειστικά για την Κύρα και τον Χρήστο, τους δύο στενούς συνεργάτες του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, που παντρεύτηκαν το Σάββατο.

Ο λόγος για τη διευθύντρια Επικοινωνίας Κύρα Κάπη και τον αναπληρωτή διευθυντή στο γραφείο Τύπου, Χρήστο Ζωγράφο.

Ο σπουδαίος λαϊκός τραγουδιστής τραγούδησε στο γλέντι του γάμου που έγινε σε ένα ειδυλλιακό σημείο της Τζιας, στο Βουρκάρι και στη «Στροφή του Μίμη», πλάι στο κύμα. Η διευθύντρια Επικοινωνίας του Μεγάρου Μαξίμου και ο αναπληρωτής διευθυντής Τύπου ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στην Τζια, όπου παρόντες ήταν ο πρωθυπουργός με τη σύζυγό του Μαρέβα και τα δύο τους παιδιά Σοφία και Κωνσταντίνο, ο διευθυντής του πρωθυπουργικού γραφείου Γρηγόρης Δημητριάδης, ο υπουργός Επικρατείας Ακης Σκέρτσος, ο οικονομικός σύμβουλος του πρωθυπουργού Αλέξης Πατέλης, ο βουλευτής Κωνσταντίνος Κυρανάκης, η υφυπουργός Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου, ο βουλευτής Τάσος Χατζηβασιλείου, ο γραμματέας της Ν.Δ. Παύλος Μαρινάκης και πολλοί άλλοι.

Κουμπάρα ήταν η στενή φίλη του ζευγαριού, η υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη. Τον γάμο τέλεσε ο μητροπολίτης Ζάμπιας, Ιωάννης.

Η Κύρα και ο Χρήστος γνωρίστηκαν στο Μέγαρο Μαξίμου το 2019 και εκεί γεννήθηκε ο έρωτάς τους, που τελικά οδηγήθηκε σε έναν ωραίο γάμο. Η νύφη, ντυμένη με σατέν λιτό νυφικό, χόρεψε με την ψυχή της υπό τους λαϊκούς ήχους του Αντύπα. Πήγαν τα τσιφτετέλια σύννεφο… Το ίδιο κι ο γαμπρός, που έφερε τις γυροβολιές του με τα ζεϊμπέκικα που άναψαν τα αίματα στους καλεσμένους τους. Ένας «γάμος αλά ελληνικά», δηλαδή, που τα είχε όλα!

Βίο ανθόσπαρτον και από εμάς…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X