Πολιτική

Καραμανλής και Σαμαράς απόντες από την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη για τα 48 χρόνια της Ν.Δ.

Καραμανλής και Σαμαράς απόντες από την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη για τα 48 χρόνια της Ν.Δ.
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ηχηρό μήνυμα προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη και προς τους βουλευτές και τους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας έστειλαν οι Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς. Οι δύο πρώην πρωθυπουργοί ήταν οι δυο ηχηρές απουσίες στην ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ΚΟ της ΝΔ για τα 48 χρόνια από την ίδρυσή της.

Ο πρωθυπουργός δεν είπε ούτε μια λέξη για τις εξελίξεις που αφορούν το σκάνδαλο των υποκλοπών με αιχμή την επίσκεψη της επιτροπής  Pega στην οποία και κυβερνητικά στελέχη αναμένεται να κληθούν για εξηγήσεις.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης που πρόβαλε το νέο δόγμα της ΝΔ, αναφερόμενος στον πατριωτισμό της ευθύνης και τον εκσυγχρονισμό της προόδου, επανέλαβε τους ισχυρισμούς του περί παγκόσμιου κύματος ανατιμήσεων που όποιος λέει ότι μπορεί  να καλύψει λέει ψέματα και επανέλαβε την πρόταση για επιβολή πλαφόν στην τιμή του εισαγόμενου αερίου και αποσύνδεσή του από το ηλεκτρικό ρεύμα.

Αναφερόμενος στα εθνικά θέματα ανέφερε ότι τα σύνορά μας έχουν χρώμα γαλανό και όχι γκρίζο και γαλανό θέλουμε και τον ουρανό σε σχέση με τους γείτονές μας, αναφέροντας ότι «οι ανιστόρητες ορέξεις και απειλές, συντρίβονται στις δικές μας κόκκινες γραμμές».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξαπέλυσε, όπως αναμενόταν, επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα, υποστηρίζοντας ότι η αξιωματική αντιπολίτευση καταστροφολογεί για κορωνοϊο, για ηλεκτρική ενέργεια, μιλάει τάχα για παραβίαση του ασύλου όταν η αστυνομία συλλαμβάνει εγκληματικές συμμορίες. Και το μόνο που βρήκε να πει για τις κοστολογημένες εξαγγελίες Τσίπρα στη ΔΕΘ ήταν πως πρόκειται για ακριβά ψέματα σε φτηνή τιμή.

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X