Παρασκήνιο

«Κόλαση» στο Twitter για το Meta του Ζάκερμπεργκ και τον… Βαρουφάκη!

«Κόλαση» στο Twitter για το Meta του Ζάκερμπεργκ και τον… Βαρουφάκη!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Αμείλικτο το Twitter και οι χρήστες του, όπως πάντα άλλωστε. Αφορμή η μετονομασία της εταιρείας Facebook σε Meta, αλλά και ο ισχυρισμός του Γιάνη Βαρουφάκη ότι ο Ζάκερμπεργκ του κλέβει συστηματικά τις ιδέες.

Συγκεκριμένα, ο γραμματέας του ΜέΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης γράφει: «Πρώτα μετονόμασε το κρυπτονόμισμα της Facebook από Libra σε… DIEM και τώρα ο Zuckerberg μετονομάζει την Facebook σε META (για το ορίτζιναλ, εδώ: https://metacpc.org). To επόμενο στάδιο θα είναι να ενστερνιστεί και το σύνθημά μας “Για τους ανθρώπους, όχι για τα αξιώματα“»!

Σε δεύτερη ανάρτησή του αναφέρει: «Κοντά τα χέρια κ. Zuckerberg από το όνομα του meta, του Κέντρου Μετακαπιταλιστικού Πολιτισμού (https://metacpc.org). Εσείς μπορεί, πράγματι, να δουλεύετε για να γίνει πραγματικότητα ο δυστοπικός μετακαπιταλισμός. Τον Πολιτισμό όμως δεν θα τον αναγνωρίζατε ούτε στο ένα μέτρο».

Facebook πάει… Meta! Νέα εποχή – Τι σημαίνουν οι αλλαγές που ανακοίνωσε ο Μαρκ Ζάκεμπεργκ (video)

Φυσικά, οι χρήστες του μέσου έχουν δώσει ρεσιτάλ με τις απαντήσεις τους και προς την μετονομασία αυτή καθ’ αυτή αλλά και προς την αντίδραση Βαρουφάκη.

Τις απολαυστικότερες εξ αυτών σας παραθέτουμε:

https://twitter.com/sotpap1997/status/1453987822331957263?s=20

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X