Πολιτική

Κόντρα Πολάκη – Γιαννακοπούλου στη Βουλή! «Ο Θεός συγχωρεί αλλά εγώ ποτέ»

Κόντρα Πολάκη – Γιαννακοπούλου στη Βουλή! «Ο Θεός συγχωρεί αλλά εγώ ποτέ»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Στο κόκκινο ανέβηκε το θερμόμετρο στη Βουλή με τον Παύλο Πολάκη να σηκώνει τους τόνους με αφορμή την άρση της ασυλίας του για την υπόθεση της Φωτεινής Αραμπατζή.

«Πως νιώθετε οι βουλευτές της ΝΔ και η κυρία Γιαννακοπούλου για την ψήφο σας υπέρ της άρσης ασυλίας μου στην υπόθεση Αραμπατζή, όταν αποδείχθηκε ότι το 2019 είχε καταδικαστεί από τους εργαζόμενους με 20.000 ευρώ να γυρίσει στον καθένα και ήρθε στη Βουλή και έλεγε ότι τη συκοφαντούμε», είπε χαρακτηριστικά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και προσέθεσε ότι η εταιρεία της μέχρι το 2021 δεν τους έχει πληρώσει ακόμη. «Δεν ντρέπεστε καθόλου; Δεν ήταν μόνο τα αέρα λεφτά που πήρε ο πατέρας της αλλά όλα εδώ πληρώνονται και ο Θεός μπορεί να συγχωρεί αλλά εγώ ποτέ», συμπλήρωσε ο κ. Πολάκης, με την κ. Γιαννακοπούλου να απαντά σε έντονο ύφος.

«Ο Πολάκης στα δύσκολα την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια»

«Δε θα πέσω στο επίπεδο του δεν πρόκειται να απαντήσω με τον ίδιο τρόπο. Θα περίμενα να μην έφευγε και θα ήθελα να ακούσω τι έχει να πει ενώπιον μου για τα ψεύδη που έγραψε στα social media και τον προκαλώ να έρθει να απαντήσει. Δυστυχώς, ο κ. Πολάκης στα δύσκολα την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια», απάντησε και σημείωσε ότι κανένας από τους βουλευτές δεν είναι υπεράνω του νόμου. «Δεν είμαστε πολίτες ειδικής κατηγορίας .Να κρυβόμαστε πίσω από τη βουλευτική μας ασυλία», τόνισε.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X