Επιλογές

Λαμογιά του ΚΕΕΛΠΝΟ με site

Λαμογιά του ΚΕΕΛΠΝΟ με site
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Παύλο σαν να μην μας τα λες καλά. Είναι δυνατόν να σου ξεφεύγουν τέτοια κελεπούρια του ΚΕΕΛΠΝΟ; Αν , όντως αληθεύει ότι δεν το πρόσεξες, παρά μόνο την τελευταία στιγμή, τότε δικαιούμαστε να αναρωτηθούμε τι άλλο υπάρχει σε αυτό το τεράστιο σκάνδαλο του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Τί βρήκε ο Παύλος Πολάκης; Τί άλλο; Χρήμα που είχε δοθεί σε site και μάλιστα με πολύ μεγάλη γαλαντομία. Σε τρεις μήνες πριν από τις εκλογές του 2015 το site velonakaiklosti.gr (Θεέ μου καθόλου φαντασία τα λαμόγια) πήρε 48.000 ευρώ. Δεν ξέρω αν το γνωρίζατε εσείς αυτό το site.

Ο Πολάκης υποπτεύεται ότι τα χρήματα κατευθύνθηκαν σε υπουργό ή βουλευτή για να καλυφθούν δαπάνες των επερχόμενων εκλογών.

O eretikos.gr προτείνει τα χρήματα να επιστραφούν στο Δημόσιο από την εισηγήτρια και τον κύριο που υπέγραψε.

Σύμφωνα λοιπόν με τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας,  από τον Οκτώβριο του 2014 έως τον Ιανουάριο του 2015 ο ενημερωτικός ιστοχώρος «velonakaiklosti.gr» λάμβανε 16.000 ευρώ το μήνυμα για προβολή διαφήμισης του ΚΕΕΛΠΝΟ ως “ενημερωτικός ιστοχώρος”!

«Είναι προφανές ότι πρόκειται για μαύρο πολιτικό χρήμα που κάποιος (βουλευτής,υπουργός;;) χρησιμοποίησε για τις εκλογές του Γενάρη του 2015».

Ολόκληρη η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

Προετοιμαζόμενος για την Τετάρτη ,στις δωδεκα το μεςημερι ,για την εξεταστική επιτροπη της Βουλης για τα σκάνδαλα της υγείας ,έπεσα σε αυτο το οποιο δεν το ειχα προσέξει και απο τη μια μου ήρθε να βάλω τα γέλια κι απο την άλλη να εκραγώ απ’το θυμό :
Τρεις διαδοχικές ,μηνιαίας διαρκείας η καθεμία, συμβαςεις με εισήγηση της κυρίας Θεοφιλατου (συζύγου Πουλη) και υπογραφή Παπαδημητριου απο μεςα Οκτωβρίου 2014 έως μεςα Ιανουαριου 2015 με τον “ενημερωτικό ιστοχώρο”
WWW.VELONAKAIKLOSTI.GR
(Ε—–Λ——Ε——-Ο——Σ. λαμογια!!!) για προβολή του μπάνερ του Κεελπνο ,αξίας (καθήστε καλα)
1 6 .0 0 0 ευρώ η καθεμία!!!!
Σύνολο 48.000 σε ενα τρίμηνο !!!!
ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ οτι πρόκειται για ΜΑΥΡΟ πολιτικό χρήμα που κάποιος (βουλευτής,υπουργός;;)χρησιμοποίησε
για τις εκλογές του Γενάρη του 2015

Το …τσίρκο του Δημοσίου και η απόλυση υπαλλήλου (ιστορία καθημερινής τρέλας)

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X