Πολιτική

Ο Νίκος Παππάς μηνύει τον πρόεδρο της Προανακριτικής Επιτροπής

Ο Νίκος Παππάς μηνύει τον πρόεδρο της Προανακριτικής Επιτροπής
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Στην αντεπίθεση περνά ο Νίκος Παππάς. Προσφεύγει στη Δικαιοσύνη κατά του Προέδρου της Προανακριτικής Επιτροπής Στ. Κελέτση, ο οποίος είπε το πρωτοφανές, επικίνδυνο και αντιδημοκρατικό, ότι ως πρόεδρος έχει δικαίωμα να παραποιεί τα πρακτικά της Προανακριτικής Επιτροπής. 

Την προσφυγή στη Δικαιοσύνη ανακοίνωσε ο Βαγγέλης Γεωργακόπουλος, συνήγορος υπεράσπισης του Νίκου Παππά ο οποίος δήλωσε: «Η σημερινή απόφαση του Προέδρου της Επιτροπής, Στ. Κελέτση, περί κυριαρχικού δικαιώματος του ιδίου να παραποιεί τα Πρακτικά είναι πρωτοφανής για την κοινοβουλευτική ιστορία και επικίνδυνη για την Δημοκρατία. Έχουμε ήδη εντολή από τον κ. Παππά να προβούμε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες σε βάρος του κ. Κελέτση για την προάσπιση των νομίμων υπερασπιστικών δικαιωμάτων του εντολέως μας ενώπιον των αρμόδιων Αρχών.

»Ο κ. Καλογρίτσας προσκομίζει μηδενικής αξίας αποδεικτικά στοιχεία, ενώ αντιθέτως τα στοιχεία που έχουν ήδη δει το φως της δημοσιότητας αποκαλύπτουν ότι τόσο ο ίδιος όσο και ο γιος του είναι υπόλογοι για τη διάπραξη σωρείας ποινικών αδικημάτων.»

Αποκαλύψεις! Ο Καλογρίτσας «ανακάλυψε» Ισραηλινούς πράκτορες στην Προανακριτική

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X