Παρασκήνιο

Επικοινωνιακά παιχνίδια Γεωργιάδη με τη δίωξη της 70χρονης από τα Lidl

Επικοινωνιακά παιχνίδια Γεωργιάδη με τη δίωξη της 70χρονης από τα Lidl
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Σε ακόμη ένα επικοινωνιακό παιχνίδι επιδόθηκε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος με το που είδε πρόσφορο έδαφος στην περίπτωση της ηλικιωμένης γυναίκας και την κλοπή στα σούπερ μάρκετ Lidl, έσπευσε να καρπωθεί θετικά δημοσιεύματα.

Πριν καλά-καλά κατακαθίσει η σκόνη, ο Άδωνις Γεωργιάδης μεσώ διαρροής σε φιλοκυβερνητικά μέσα ενημέρωσης επιχείρησε να κερδίσει θετικές εντυπώσεις από την απόσυρση της μήνυσης.

Συγκεκριμένα τα εν λόγω ΜΜΕ ανέφεραν ότι «με παρέμβαση Γεωργιάδη σταματά η δίωξη της ηλικιωμένης στο Ίλιον που έκλεψε από σούπερ μάρκετ», και κάπως έτσι ο υπουργός εμφανίζεται ως σωτήρας. Ωστόσο η εταιρεία αναγκάστηκε να κάνει πίσω μετά την κατακραυγή στα social media, καθώς το hashtag #cancel_LIDL έχει ξεπεράσει τα 12.000 μηνύματα.

Υπενθυμίζεται ότι η εταιρία Lidl ασκώντας μέχρι κεραίας σκληρή και ανένδοτη πολιτική μηδενικής ανοχής, αποφάσισε να ασκήσει δίωξη σε ηλικιωμένη γυναίκα η οποία πιάστηκε να έχει κλέψει προϊόντα από κατάστημα σούπερ μάρκετ στο Ίλιον.

Ωστόσο, στη συνέχεια και μετά τον σάλο που ξέσπασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η εταιρία απέσυρε την εν λόγω απόφαση ανακοινώνοντας ότι «η διοίκηση έλαβε γνώση του περιστατικού και θα φροντίσει να μην υπάρξει συνέχεια. Η εταιρεία θα έρθει σε επικοινωνία με την πελάτισσα για να λήξει το θέμα που δημιουργήθηκε», ξεκαθαρίζοντας ότι δεν θα κινηθεί νομικά κατά της 70χρονης.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X