Παρασκήνιο

Η “κλειδωμένη” και η “ξεκλείδωτη” υποψηφιότητα στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ

Η “κλειδωμένη”  και η “ξεκλείδωτη”  υποψηφιότητα στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Κλειδώνει μία υποψηφιότητα για τις ευρωεκλογές στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, ενώ ξεκλειδώνει μία άλλη που θεωρείτο ως  σίγουρη. «Κλειδωμένη» είναι σύμφωνα με πληροφορίες η υποψηφιότητα του Πύρρου Δήμα.. Ο εμβληματικός Ολυμπιονίκης, ο οποίος έχει διατελέσει και βουλευτής Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ, έχει δώσει ήδη τα χέρια με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και το όνομα του θα βρίσκεται μεταξύ των «γαλάζιων» υποψήφιων στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου.

Αντίθετα, παρά τα όσα γράφτηκαν κι ακούστηκαν για τον Γιώργο Αυτιά, η υποψηφιότητά του στις ευρωεκλογές με τη ΝΔ μόνο σίγουρη δεν πρέπει να θεωρείται. Η περίπτωσή του βρίσκεται, όπως μας μεταφέρθηκε, στον «αέρα», καθώς υπάρχουν δεύτερες σκέψεις.

Κάποιοι στο Μέγαρο Μαξίμου εκτιμούν ότι η υποψηφιότητα του δημοσιογράφου θα προκαλέσει περισσότερο αρνητικό αντίκτυπο, παρά θετικό και έτσι για την ώρα δεν έχει αποφασιστεί τίποτα.

 

Περίεργη αντίληψη αυτή ότι θα προκαλέσει αρνητικό αντίκτυπο.Ο Γιώργος Αυτιάς είναι ο κυρίαρχος παρουσιαστής σε κάποιες ηλικίες, ιδίως Νεοδημοκράτες, και όχι μόνο. Οι συνταξιούχοι πίνουν νερό στο όνομά του.

Φαίνεται κάποιοι φοβούνται ο Γιώργος θα εκλεγεί και μπορεί να απειληθεί η δική τους ή κάποιου δικού τους η υποψηφιότητα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X