Παρασκήνιο

Η οργή της Φώφης Γεννηματά και οι μνηστήρες για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ

Η οργή της Φώφης Γεννηματά και οι μνηστήρες για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ενοχλημένη εμφανίζεται  η Φώφη Γεννηματά από  τις φήμες που την θέλουν να μην κατεβαίνει  υποψήφια για πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ στο συνέδριο του κόμματος της. Φήμες που όπως λένε συνεργάτες της έχουν ως αφετηρία  συγκεκριμένο  κέντρο  και σκοπό να αποδυναμώσουν την υποψηφιότητα της

Γι αυτό τον λόγο άλλωστε , η ίδια  θέλησε  να βάλει οριστικό τέλος, στα σενάρια αυτά  μιλώντας στο  Οικονομικό Forum των Δελφών, :«Ναι θα είμαι εδώ ( υποψήφια για πρόεδρος). Και θα είμαι εδώ γιατί έχω αφήγημα για τη χώρα. Έχω αφήγημα για προοδευτική διακυβέρνηση. Έχω αφήγημα που μπορεί να βάλει τέλος στις συντηρητικές πολιτικές» ανέφερε η Φώφη Γεννηματά διευκρινίζοντας μάλιστα   με νόημα: «Το φθινόπωρο η κεντρική επιτροπή θα καθορίσει το χρονοδιάγραμμα και τις διαδικασίες. Έχουμε δείξει ότι μπορούμε να εγγυηθούμε αυτές τις δημοκρατικές διαδικασίες» .

Και μπορεί ο Ανδρέας Λοβέρδoς να έχει ανοίξει τα χαρτιά του λέγοντας ότι θα διεκδικήσει την προεδρία  ο Παύλος Γερουλάνος, και ο Νίκος Ανδρουλάκης ωστόσο έχουν αποφασίσει να κρατήσουν χαμηλούς τόνους καθώς η συγκυρία δεν είναι η κατάλληλη.

Το γεγονός ότι η χώρα βρίσκεται ακόμα κάτω από την επιρροή της   πανδημίας έχει κάνει τα δυο στελέχη  να μην επιθυμούν να ανοίξουν τα χαρτιά τους  για το μέλλον καθώς θεωρούν ότι όλα πρέπει να γίνουν στην ώρα τους.

Ο Παύλος Γερουλάνος πάντως  όλο το τελευταίο  διάστημα  βρίσκεται  σε συνεχή επικοινωνία με στελέχη του ΚΙΝΑΛ σε όλη την Ελλάδα.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται  και ο ευρωβουλευτής του κόμματος, Νίκος Ανδρουλάκης, που συνειδητά προτιμά να κρατά χαμηλά τους εσωκομματικούς «τόνους».

Πηγές από το  περιβάλλον του Νίκου Ανδρουλάκη, υποστηρίζουν ότι τα σενάρια περί ανακοίνωσης της υποψηφιότητάς του τον Ιούνιο «δεν ισχύουν» . « Η οποιαδήποτε κίνηση θα γίνει εφόσον κοπάσει η πανδημία και επιστρέψει η χώρα στην πραγματική κανονικότητα « λένε στελέχη που βρίσκονται δίπλα του.

Πρόθεση του είναι να  συνεχίσει τις τακτικές παρεμβάσεις  για δημόσια θέματα, αλλά και την κριτική του προς την κυβέρνηση, σε μία προσπάθεια να γίνει περισσότερο γνωστός και αρεστός σε μερίδα του κόσμου που δεν ψηφίζει Κίνημα Αλλαγής.

Χρυσό βατόμουρο στον Ανδρέα Λοβέρδο που σηκώνει το λάβαρο του ΠΑΣΟΚ…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X