Παρασκήνιο

Ο απόλυτος διασυρμός του Αδωνι και η εκδίκηση του Πολάκη

Ο απόλυτος διασυρμός του Αδωνι και η εκδίκηση του Πολάκη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Τον απόλυτο διασυρμό για τον Αδωνι αποκάλυψε η κατάληξη της μήνυσης του Γιάννη Κουρτάκη κατά του Παύλου Πολάκη, σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει ο πρώην υφυπουργός υγείας. Πρόκειται για μία υπόθεση η οποία ως φαίνεται διέσυρε προσωπικά τον υπουργό ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη αλλά και πολλούς βουλευτές της Ν.Δ. που έτρεξαν να υπερψηφίσουν την άρση ασυλίας του πρώην υφυπουργού για μία μήνυση που είχε καταθέσει εις βάρος του ο Γιάννης Κουρτάκης.

Λίγες ημέρες νωρίτερα, είχε πρυτανεύσει η λογική και η γαλάζια κοινοβουλευτική ομάδα είχε καταψηφίσει την άρση ασυλίας του Πολάκη πάλι για μήνυση του Γιάννη Κουρτάκη. Με αποτέλεσμα ο εκδότης των Παραπολιτικών να γίνει έξαλλος και τότε  Άδωνις Γεωργιάδης υπερθεματίζοντας έφτασε να ζητήσει δημοσίως συγγνώμη από τον Γιάννη Κουρτάκη, γιατί δεν ψήφισαν υπέρ της άρσης της ασυλίας.

Και ο Παύλος Πολάκης με ανάρτησή του παίρνει το αίμα του πίσω και προειδοποιεί λέγοντας: «Ξέρεις όμως και σε έχει πιάσει τεταρταίος πυρετός ότι είτε έτσι είτε αλλιώς, εγώ θα είμαι εκεί και δεν θα αφήσω ΤΙΠΟΤΑ να ξεχαστεί και να μείνει ατιμώρητο! ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως θα ελεγχθούν ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ!!Θα σε πάω
velona & klosti…»

 

Η εξευτελιστική συγνώμη Γεωργιάδη στον Κουρτάκη

Η μήνυση όμως όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο Παύλος Πολάκης, μπήκε στο αρχείο! Ολοκληρώνοντας έτσι τον διασυρμό του υπουργού ανάπτυξης και των βουλευτών που βιάστηκαν να ψηφίσουν την άρση ασυλίας του για να γίνουν αρεστοί στον …πολλάκις καταδικασμένο εκδότη.

Αυτά έγραψε ο Παύλος Πολάκης στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook:

ΚΟΥΡΤΑΚΟΓΙΑΝΝΙΟ , μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα…
Έφτασε στα χέρια μου η πρόταση της εισαγγελέως που απορρίπτει τη μήνυση σου και με απαλλάσσει από τις κατηγορίες και της «εξύβρισης» και της «συκοφαντικής δυσφήμισης»!
Αφού ξεφτίλισες όλη τη ΝΔ (και τμήμα του ΚΙΝΑΛ) απαιτώντας να σου ζητήσουν συγγνώμη και να ξαναψηφίσουν για να αρθεί η ασυλία μου, ήρθε η Εισαγγελέας και απέρριψε τη μήνυσή σου, με το αιτιολογικό ότι όσα έγραψα για σένα “εξυπηρετούσαν τη διαφύλαξη του ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ και δη του ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ” (φωτό 2-3))!
Πλέον κακομοίρη «κοντορεβυθουλη της σάπιας δημοσιογραφίας», έχεις τις εξής επιλογές:

– Είτε να κάνεις την πάπια με την ελπίδα ότι θα ξεχαστεί η συμμετοχή σου στο πλιάτσικο που έγινε μέσω του ΚΕΕΛΠΝΟ το 2011-2014!

-Είτε να προσβάλλεις την απορριπτική διάταξη με την ελπίδα ότι θα βρεθεί κάποιος Εισαγγελέας να σου κάνει το χατήρι (για να μην πάνε χαμένες και τόσες υπουργικές συγγνώμες…)!

Ξέρεις όμως και σε έχει πιάσει τεταρταίος πυρετός ότι είτε έτσι είτε αλλιώς, εγώ θα είμαι εκεί και δεν θα αφήσω ΤΙΠΟΤΑ να ξεχαστεί και να μείνει ατιμώρητο! ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως θα ελεγχθούν ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ!!Θα σε πάω
velona & klosti…

Γι’ αυτό φέρε πίσω τα λεφτά που πήρες “αέρα” από το ΚΕΕΛΠΝΟ, ζήτα δημοσίως συγγνώμη για το κακό που προκάλεσες στη χώρα τα τελευταία 11 χρόνια και πήγαινε κρύψου σε καμιά σπηλιά στην Άγρια Γραμβουσα.

Όπως θα ανεβοκατεβαίνω με το φουσκωτό στην Κρητη θα περνώ να σου κουνώ μαντήλι…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X