Media

«Σφάζει» Μητσοτάκη ο Ρέμος! «Πετύχαμε την ανοησία της αγέλης» (video)

«Σφάζει» Μητσοτάκη ο Ρέμος! «Πετύχαμε την ανοησία της αγέλης» (video)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

«Όλοι εμείς που εμβολιαστήκαμε νιώθουμε ότι έχουμε κάνει το σωστό, τελικά, με τα μέτρα που ανακοινώνουν, δεν κάναμε το σωστό». Αυτό λέει ο γνωστός τραγουδιστής Αντώνης Ρέμος, ο οποίος είχε ήδη δηλώσει τη δυσαρέσκειά του για τα μέτρα που είχαν επιβληθεί στη Μύκονο, με τα τοπικά lockdown και τις απαγορεύσεις, με μύδρους κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Ο Αντώνης Ρέμος, ο οποίος προεκλογικά… θα κατέβαινε υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία, εξέφρασε τις ανησυχίες του στην εκπομπή «Ποιός είναι Πρωινιάτικα» του Open, μετά τη συναυλία που πραγματοποίησε στο Κατράκειο.

Ήδη από τον περασμένο Ιούλιο, με «πυρά» κατά των μέτρων της κυβέρνησης για την πανδημία και τη διασκέδαση, ο ίδιος τόνιζε «Ο κρατικός οργανισμός θα μπορούσε να είχε προβλέψει κάποιες καταστάσεις. Δεν υπήρξε σωστός συντονισμός και θλίβομαι για αυτές τις αποφάσεις σε πολύ κρίσιμες στιγμές του καλοκαιριού και μάλιστα σε μια ναυαρχίδα του τουρισμού, όπως είναι η Μύκονος. Όλοι εμείς που εμβολιαστήκαμε νιώθουμε ότι έχουμε κάνει το σωστό, τελικά, με τα μέτρα που ανακοινώνουν, δεν κάναμε το σωστό».

«Δεν μπορείς να λες σε ένα χώρο μόνο με εμβολιασμένους ότι απαγορεύεται να σηκωθείς επάνω και απαγορεύεται να διασκεδάσεις. Ποιος ο λόγος τότε να εμβολιαστεί ο κόσμος; Όλα αυτά αποτρέπουν και τους τελευταίους δύσπιστους να κάνουν το εμβόλιο. Θεωρώ ότι εκεί είναι το λάθος που έχει γίνει. Για μένα θα έπρεπε να παρθούν πιο σοβαρές αποφάσεις.

Πιστεύω ότι παρέδωσαν τα κλειδιά στους γιατρούς, γιατί εκείνοι παίρνουν τις αποφάσεις… Θεωρώ ότι κάπου χάθηκε το μέτρο και ο σχεδιασμός. Προς το παρόν πιστεύω ότι πετύχαμε την ανοησία της αγέλης όχι την ανοσία. Εμβολιαστήκαμε αλλά δεν είμαστε ασφαλείς».

Ρέμος: «Οι γιατροί έχουν την άποψή τους, αλλά και η πολιτεία θα πρέπει να παίρνει τις αποφάσεις»

Μετά τη συναυλία στο Κατράκειο, και συνεχίζοντας την έντονη κριτική ως προς τη κυβερνητική διαχείριση της πανδημίας, δήλωσε στο Open: «Πρέπει να ακολουθήσουμε τα μέτρα, πρέπει να κάνουμε τα εμβόλια, και βέβαια ο κόσμος που δεν θέλει να εμβολιαστεί καλώς θα κάνει να μην εμβολιαστεί, αλλά ο καθένας ας αναλάβει τις ευθύνες του».

Ο Άδωνις εκστασιάζεται με περικεφαλαίες, μακεδονομάχους, ιππότες και στρατιώτες

Όσον αφορά στα μέτρα για τη διασκέδαση, ο ίδιος τόνισε πως «Η παύση που έγινε πάρα πολύ με με επηρέασε, όπως και όλο τον κόσμο, και αυτό που είπα και το παρερμήνευσαν όλοι ότι ενάμιση χρόνο κάνω αναγκαστικές διακοπές. Βέβαια ήθελαν οι κακοθελητές να το πάρουν όπως ήθελαν αυτοί, αλλά εμείς (οι τραγουδιστές) ακόμη είμαστε σε διακοπές και ακόμα είμαστε σε παύση. Θα παρακαλέσω η διασκέδαση να είναι διασκέδαση και όχι αυτό που θέλουν οι γιατροί να θεωρούν ότι έτσι πρέπει να είναι η διασκέδαση. Οι γιατροί έχουν την άποψή τους αλλά και η πολιτεία θα πρέπει να παίρνει τις αποφάσεις για όλους μας» είπε ο Αντώνης Ρέμος.

Δείτε όλα όσα είπε

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X