Πολιτική

Σοφία Μπεκατώρου: Συντάσσομαι με το ΣΥΡΙΖΑ γιατί ενδιαφέρεται να δημιουργήσουμε μια Ελλάδα που να μας χωράει όλους.

Σοφία Μπεκατώρου: Συντάσσομαι με το ΣΥΡΙΖΑ γιατί ενδιαφέρεται να δημιουργήσουμε μια Ελλάδα που να μας χωράει όλους.
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Για την απόφασή της να θέσει υποψηφιότητα στις Ευρωεκλογές 2024 με τον ΣΥΡΙΖΑ μίλησε στην τηλεόραση του Mega, η Ολυμπιονίκης Σοφία Μπεκατώρου.

Παράλληλα σχολίασε και την δολοφονία της Κυριακής έξω από το αστυνομικό τμήμα στους Αγίους Αναργύρους λέγοντας: «Όσοι άνθρωποι είμαστε στο πεδίο είναι κάποιες καταστάσεις που έχουμε προβλέψει, έχουμε μιλήσει πολλές φορές για την αξιολόγηση του κινδύνου που πρέπει να γίνεται. Αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό σημείο, το οποίο και στον νέο νόμο που έχει αλλάξει, δεν υπάρχει ως προϋπόθεση».

Όσον αφορά το πεδίο που θα ήθελε να ασχοληθεί σε μια ενδεχόμενη εκλογή της είπε: «Με την παιδεία, με την σωστή διακυβέρνηση αλλά και με το περιβάλλον».
Στην ερώτηση γιατί επέλεξε να είναι στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε: «Συντάσσομαι με τον ΣΥΡΙΖΑ, γιατί ενδιαφέρεται να ακούσει κάτι καινούργιο».

«Παρακολουθώ την επικαιρότητα τα τελευταία τρία χρόνια πολύ. Συντάσσομαι με τον ΣΥΡΙΖΑ για τον απλούστατο λόγο ότι ενδιαφέρεται να ακούσει κάτι καινούργιο. Ενδιαφέρεται να δημιουργήσουμε μια Ελλάδα που να μας χωράει όλους. Ψήφισα τον ΣΥΡΙΖΑ στις προηγούμενες εκλογές, αν και προέρχομαι από μια δεξιά οικογένεια.

 



Είμαι έτοιμη να πάρω θέση, ο ένας περιμένει τον άλλο και κανείς δεν κάνει τίποτα. Διαπίστωσα ότι αν τώρα δεν κάνουμε κάτι, θα δούμε και πολύ χειρότερα».

Για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη είπε «φαίνεται ότι έχει αυτό το κάτι αλλά δεν δηλώνει εκείνος ότι φθάνει μόνο ο εαυτός του».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X