Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Η μεγάλη επιστροφή της Ρένας Δούρου – «Προεδρικοί» οι 7/10 πρώτους στην Κ.Ε.

ΣΥΡΙΖΑ: Η μεγάλη επιστροφή της Ρένας Δούρου – «Προεδρικοί» οι 7/10 πρώτους στην Κ.Ε.
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Οι ψήφοι σε τρία τμήματα στην Α’ Αθήνας, στο Μενίδι, στα Μέγαρα, στον Κορυδαλλό (δημαρχείο) και στη Γλυφάδα απομένει να καταμετρηθούν. Αλλά όλα δείχνουν ότι η Ρένα Δούρου θα κάνει το μεγάλο come back και θα είναι η πρώτη σε ψήφους στη νέα Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.

Από τους 10 πρώτους σε ψήφους στην Κεντρική Επιτροπή που θα προκύψει μετά τις εκλογές της 15ης Μαΐου, ανήκουν στους «προεδρικούς», ενώ τα στελέχη της «Ομπρέλας» είναι μακράν εκτός 10άδας, ενώ στις προηγούμενες εκλογές είχαν καταλάβει τις 6 πρώτες θέσεις.

Σε ό,τι αφορά στην… πρώτη των πρώτων, αυτή φαίνεται ότι θα είναι η Ρένα Δούρου. Η διαφορά με την δεύτερη Έφη Αχτσιόγλου έχει αυξηθεί και είναι δύσκολο να ανατραπεί.

Την πρώτη δεκάδα στην Αττική συμπληρώνουν ο Διονύσης Τεμπονέρας, ο Νίκος Παππάς των οποίων η διαφορά είναι μικρότερη από 100 ψήφους και ακολουθούν – με μια σειρά που αλλάζει συνεχώς, οι: Χρήστος Σπίρτζης, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, Γιάννης Ραγκούσης, Νάσος Ηλιόπουλος, Κώστας Ζαχαριάδης και Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X