Ο Προβοκάτορας

Τα «σαΐνια» Έλληνες, οι… χαζοί Εγγλέζοι, ο σοβαρός ανέμελος κι ο «πληγωμένος» πολύτεκνος

Τα «σαΐνια» Έλληνες, οι… χαζοί Εγγλέζοι, ο σοβαρός ανέμελος κι ο «πληγωμένος» πολύτεκνος
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Τα ελληνικά media έχουν μια τάση να χλευάζουν τον Βρετανό πρωθυπουργό, Μπόρις Τζόνσον. Μα οι γκάφες του, μα το… περίεργο μαλλί, μα ο γάμος με την πρώην γραμματέα του και τα επτά πλέον παιδιά του, δεν του χαρίζονται με τίποτα!

Αντιθέτως, στην συντριπτική τους πλειοψηφία, αποθεώνουν τον έλληνα ομόλογό του, Κυριάκο Μητσοτάκη. Τι Μωυσής έχουμε διαβάσει, τι σωτήρας, τι… τσιτάχ της πολιτικής. Αποθέωση, όχι αστεία.

Τι συμβαίνει λοιπόν τις τελευταίες ώρες; Γκρεμοτσακίζεται δημοσκοπικά ο Μπόρις Τζόνσον. Χάνει μονάδες, κερδίζει η αντιπολίτευση στις δημοσκοπήσεις. Γιατί; Διότι έγινε πριν ένα χρόνο… κορονοπάρτι μέσα στην Ντάουνινγκ Στριτ, την ώρα που ο λαός στο Νησί δεινοπαθούσε με τα μέτρα και τα lockdown.

Καταρρέει δημοσκοπικά που λέτε. Υπουργός του παραιτήθηκε. Όλη η Αγγλία… βράζει!

Την ίδια ώρα στην Ελλάδα τι συμβαίνει; Θα σας πει ο Προβοκάτορας τι συμβαίνει! Τίποτα! Όλα καλά, όλα ανθηρά.

Βρε φτωχομπινέδες, γιατί… σκούζετε για την ακρίβεια; Αφού ο Άδωνις είπε ότι στο «ζύγι» είστε καλά! video

Τι κι αν ο Κυριάκος Μητοτάκης έχει κάνει… τα πάντα; Πήγε για ανέμελες ποδηλατάδες στην Πάρνηθα. Έκανε ανέμελα κορονοπάρτι σε μπαλκόνια στην Ικαρία. Έχει διαλύσει όλα τα ρεκόρ σε τριήμερες αποδράσεις, με τις κακές γλώσσες να του αποδίδουν το «ΠουΣουΚούλης» και να τον παρομοιάζουν με τον… Ευτύχη το Μπλέτσα.

Και να ‘σου οι βουτιές στα Χανιά, και δώσ’ του οι αποδράσεις στην Τήνο, εκεί ντε, στο «εξοχικό – μεσοτοιχία με τον Χριστοφοράκο», και πάρε δείπνα με Τζεφ Μπέζος και Τομ Χανκς στον αρχαιολογικό χώρο του Δεσποτικού, και ξανά στα Χανιά ενώ καίγονταν η Αχαΐα με απολογισμό 16 τραυματίες και 20 καμένα σπίτια, και πάμε και στις ΗΠΑ για οικογενειακή τετραήμερη «απόδραση».

Είδατε κανέναν Κυριάκο Μητσοτάκη να… γκρεμοτσακίζεται δημοσκοπικά για όλα αυτά; Φυσικά και όχι. Ίσα – ίσα, ανεβαίνει διαρκώς στις δημοσκοπήσεις ο «Μωυσής». Και «δεν καρπώνεται η αντιπολίτευση τις όποιες απώλειες».

Και φυσικά τα… πετσωμένα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ… μούγκα στη στρούγκα!

Τι κάθεται και ψάχνει τώρα ο Προβοκάτορας ε;

Άντε και καλό σαββαοκύριακο…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X