Αθλητισμός

Θεσσαλονίκη: Τον αγώνα ΠΑΟΚ – Μπριζ παρακολούθησε ο Ανδρουλάκης στην Τούμπα (pics)

Θεσσαλονίκη: Τον αγώνα ΠΑΟΚ – Μπριζ παρακολούθησε ο Ανδρουλάκης στην Τούμπα (pics)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ανδρουλάκης: Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για την φετινή ευρωπαϊκή του πορεία έδωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος βρέθηκε στην Τούμπα το βράδυ της Πέμπτης για να παρακολουθήσει την προσπάθεια του Δικεφάλου απέναντι στην Μπριζ.

Μάλιστα ο Νίκος Ανδρουλάκης σε ανάρτηση που πραγματοποίησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανέβασε φωτογραφίες από την παρουσία του στο γήπεδο του ΠΑΟΚ στις οποίες ξεχωρίζει η συνάντηση που είχε με τον μικρό Γιάννη Παπαστεφανάκη.

Ειδικότερα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους στο Instagram φωτογραφίες από τη χθεσινή βραδιά.

Μαζί του ήταν ο γιός του και ο μικρός Γιάννης από την Άμφισσα, το ανάπηρο αγόρι που αγαπάει πολύ τον ΠΑΟΚ και συχνά πηγαίνει σε αγώνες. Ο Νίκος Ανδρουλάκης τον είχε συναντήσει πριν μερικές ημέρες κατά την περιοδεία που πραγματοποίησε στην περιοχή και μάλιστα είχε καλέσει με βιντεοκλήση τον Θοδωρή Ζαγοράκη, προκειμένου να τον δει το παιδί και να χαρεί.

Δείτε τις φωτογραφίες

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Androulakis Nikos (@androulakisnick)

«Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για την ευρωπαϊκή του πορεία φέτος. Από τη χθεσινή βραδιά στην Τούμπα κρατάω τη συνάντηση που είχα με τον μικρό μου φίλο Γιάννη Παπαστεφανάκη όπως του είχα υποσχεθεί πριν μια βδομάδα στην Άμφισσα. Αυτήν τη φορά μαζί με τον Θοδωρη Ζαγοράκη να τον συναντά από κοντά», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του .

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X