Media

Προσοχή! Βγαίνει ο Μπογδάνος στα ερτζιανά

Προσοχή! Βγαίνει ο Μπογδάνος στα ερτζιανά
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος εκτός από βουλευτής της ΝΔ, αποφάσισε να κάνει και κάτι άλλο, λες και δε μας έφταναν όλες οι δηλώσεις που κάνει κατά καιρούς και έτσι θα ξεκινήσει μια εκπομπή στο ραδιόφωνο.

Έχει συζητηθεί πολύ το όνομα του, και όχι άδικα, καθώς είναι ιδιαίτερα προκλητικός και καυστικός τύπος και δεν μπορεί να κρατήσει τις ιδιαίτερες φράσεις του στο πίσω μέρος του μυαλού και έτσι θα ξεκινήσει να τις εκφράζει και μέσα από τα ερτζιανά.

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος θα ξεκινήσει στις 3 Φεβρουαρίου ραδιοφωνική εκπομπή στα «Παραπολιτικά» και η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Από τη Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος λέει «mea Culpa» καθημερινά 12:00-13:00 στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1. Ιστορία, επικαιρότητα, μουσική-μουσική-μουσική, πολιτική, διεθνείς εξελίξεις, προσκεκλημένοι και απρόσκλητοι συνομιλητές, media, αυθόρμητες τηλεφωνικές κλήσεις, παρεμβάσεις ακροατών, χαμός στα social, ιδεολογικές εμμονές, επικά battles, ενοχλητικές αλήθειες, αυτοσαρκασμός, πόλεμος στην πολιτική ορθότητα, έγκριτη ανάλυση, διαγωνισμοί, νοσταλγία, βίγκαν λεσβίες μπαχαλοσατανίστριες, ραδιόφωνο με ψυχή, χωρίς φόβο, με πάθος».

Δείτε ακόμη: Κωνσταντίνος Ζούλας: Η ανάρτηση στο Facebook για το κόστος της ΕΡΤ «άναψε» φωτιές

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X