Show Biz

Ανθή Βούλγαρη: Συγκλονίζει με το μήνυμα για την περιπέτεια υγείας της

Ανθή Βούλγαρη: Συγκλονίζει με το μήνυμα για την περιπέτεια υγείας της
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Το περασμένο καλοκαίρι ήταν ιδιαίτερα δύσκολο για την Ανθή Βούλγαρη. Η δημοσιογράφος του Epsilon είχε διαγνωστεί με καλοήθη όγκο στον εγκέφαλο, ο οποίος έπρεπε να χειρουργηθεί άμεσα. Η Ανθή πάλεψε και βγήκε νικήτρια, ενώ πλέον η ζωή της συνεχίζει φυσιολογικά.

Η ίδια δεν ξεχνά λεπτό τη μεγάλη της περιπέτεια και χθες πραγματοποίησε μία ανάρτηση στο Instagram, αφιερωμένη στον προστάτη-άγιο που έχει.

Ώρες αγωνίας για τον Κώστα Ευριπιώτη: Το σοβαρό πρόβλημα υγείας και το χειρουργείο

«Σήμερα γιορτάζει ο προστάτης Άγιος μου. Ο Άγιος Ιωάννης ο Ρώσος.. ξέρω πως κάποιοι δεν πιστεύετε στα θαύματα όμως εγώ το έζησα και οφείλω να το λέω. Στις 28 Σεπτεμβρίου όταν χειρουργήθηκα στο κεφάλι ήταν εκεί μαζί μου ..τον είδα μέσα στο χειρουργείο. Μου έγνεψε πως όλα πήγαν καλά.. μου χαμογέλασε και ξύπνησα από τη νάρκωση τόσο ήρεμη που ακόμη και οι γιατροί απορούσαν. Δεν είμαι ο καλύτερος άνθρωπος αλλά μετά από αυτό προσπαθώ να γίνομαι καλύτερη. Έχω χτυπήσει ένα σταυρουδάκι στο χέρι μου για να μην ξεχνάω και όταν ξεχνάω να θυμάμαι να μην χάνω την πίστη μου .. να χαμογελάω και να νιώθω ευλογημένη για όσα έχω…».

https://www.instagram.com/p/BjR6gwKAqf7/?utm_source=ig_embed

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X