Show Biz

Αποθέωσε τον Πλούταρχο η Ζήνα (vid)

Αποθέωσε τον Πλούταρχο η Ζήνα (vid)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ζήνα: Στο κέντρο όπου εμφανίζεται ο γνωστός τραγουδιστής Γιάννης Πλούταρχος βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης η Πέγκυ Ζήνα με τον σύζυγό της, Γιώργο Λύρα και τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου.
Λίγο αργότερα στην παρέα τους προστέθηκε και ο γνωστός υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων Χάρης Σιανίδης.

Η τραγουδίστρια δεν σταμάτησε λεπτό να αποθεώνει τον Γιάννη Πλούταρχο ενώ τραγουδούσε κάθε του τραγούδι, δείχνοντας ότι απολαμβάνει την παρουσία της στο μαγαζί.

Ο τραγουδιστής ακολούθησε την προσφιλή του συνήθεια να χαιρετά το κοινό του και κάπως έτσι έφτασε δίπλα στην Πέγκυ Ζήνα. Αμέσως της έδωσε το μικρόφωνο για να ερμηνεύσει επιτυχίες της που αγαπήσαμε όλοι μας. Η τραγουδίστρια είπε «Ήρθαμε εδώ σήμερα για να καμαρώσουμε τον αδερφό μου, τον καλύτερο τραγουδιστή της γενιάς του. Και είπαμε με τον Κωνσταντίνο να έρθουμε να τον απολαύσουμε απόψε. Αγάπη μου!». Για να απαντήσει ο Γιάννης Πλούταρχος «Σας ευχαριστώ πολύ που ήρθατε σήμερα εδώ. Καλά είναι η καλύτερη φωνή στην Ελλάδα. Τι να πεις; Ό, τι κι αν πει το λέει καλά. Δεν στονάρει ποτέ. Ακόμα κι αν την σπρώξεις.». Αμέσως μετά η Πέγκυ Ζήνα ερμήνευσε το «Ματώνω».

 

Αμέσως μετά το μικρόφωνο πήρε ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου ο οποίος εξέφρασε την αγάπη του στον Γιάννη Πλούταρχο ερμηνεύοντας το αγαπημένο του τραγούδι το «Περνάς Καλά».

Όπως ήταν φυσικό ο κόσμος δεν σταμάτησε λεπτό να αποθεώνει τους αγαπημένους του τραγουδιστές ενώ τα λουλούδια έπεφταν βροχή.

Πηγή: eleftherostypos.gr/

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X