Show Biz

Η Καλογρίδη «στάζει μέλι» για το Λυκουρέζο: «Είναι ένας άνθρωπος υπέροχος…»

Η Καλογρίδη «στάζει μέλι» για το Λυκουρέζο: «Είναι ένας άνθρωπος υπέροχος…»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Κατά κοινή ομολογία είναι το πιο πολυσυζητημένο ζευγάρι των τελευταίων μηνών στην εγχώρια showbiz και όχι άδικα. H Νατάσα Καλογρίδη και ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος φαίνονται πολύ ερωτευμένοι και οι στιγμές που περνούν μαζί είναι μοναδικές.

Αυτή τη φορά η ηθοποιός βρέθηκε στη Βενετία με τον αγαπημένο της, στα πλαίσια του Celebrity Travel. Η αλήθεια είναι πως η όλη σχέση έχει ξεπουληθεί ως εκεί που δεν πάει, με συνέπεια να γίνουν γραφικοί και οι δύο.

Λυκουρέζος-Καλογρίδη: Το τρυφερό φιλί που συνέλαβαν οι παπαράτσι (video)

Μιλώντας λοιπόν στην χθεσινή εκπομπή, η Νατάσα Καλογρίδη με άκρως συγκρατημένο ύφος και πολύ αυθόρμητα δήλωσε για τον αγαπημένο της:

«Ζω πολύ ωραίες στιγμές αυτή την εποχή… Πριν γνώριζα τη δουλειά του, δεν γνώριζα την προσωπικότητά του, την καθημερινότητά του, πώς συμπεριφέρεται… Είναι ένας άνθρωπος υπέροχος, ευγενικός, καλλιτέχνης… Είναι μεγάλος καλλιτέχνης, ο κόσμος δεν το γνωρίζει. Τα συναισθήματά του τα εκφράζει με ποίηση, με ζωγραφική. Η αλήθεια είναι ότι τον εμπνέω. Και πολύ ευγενικός! Είναι πολύ ευγενικός, προστατευτικός! Είναι συγκινητικό αυτό».

Κατάσχεση στον Αλέξανδρο Λυκουρέζο για ακάλυπτες επιταγές

Δείτε το βίντεο.

https://youtu.be/uqzUo1lBw78

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X