Show Biz

Μπριζίτ Μπαρντό: Θέλω να με αφήσουν ήσυχη, δεν καταλαβαίνω γιατί όλος ο κόσμος μιλά ακόμη για εμένα

Μπριζίτ Μπαρντό: Θέλω να με αφήσουν ήσυχη, δεν καταλαβαίνω γιατί όλος ο κόσμος μιλά ακόμη για εμένα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Είναι μία από τις θρυλικές σταρ του κινηματογράφου. Ωστόσο, με δεδομένο ότι έχει δεκαετίες να εμφανιστεί σε ταινία, η Μπριζίτ Μπαρντό αδυνατεί να κατανοήσει γιατί ο κόσμος ενδιαφέρεται ακόμη για τη ζωή της.

Αυτό ανέφερε η Γαλλίδα ηθοποιός σε επιστολή προς την Ντανιέλ Τόμπσον, τη δημιουργό νέας σειράς για τη ζωή της Μπριζίτ Μπαρντό.

Η Τόμπσον προσέγγισε τη Γαλλίδα ηθοποιό πριν από περίπου πέντε χρόνια. «Απάντησε με μια μακροσκελή επιστολή, λέγοντας ότι πάντα την εξέπληττε το πόσο ενδιαφέρονται οι άνθρωποι για εκείνη και σημειώνοντας ότι δεν την αφήνουν ήσυχη για τα καλά», δήλωσε η Τόμπσον στον Guardian.

«Θεέ μου, θα εκνευριστεί πολύ και θα δημιουργήσει προβλήματα», σκέφτηκε η δημιουργός μόλις διάβασε την πρώτη σελίδα της επιστολής της Μπριζίτ Μπαρντό. «Θέλω να με αφήσουν ήσυχη, δεν καταλαβαίνω γιατί όλος ο κόσμος μιλά ακόμη για εμένα, σταμάτησα πριν χρόνια να κάνω ταινίες», ανέφερε περίπου στην επιστολή της η ηθοποιός, συμπληρώνοντας ότι ήθελε να επικεντρωθεί στην προστασία των ζώων.

Η Μπριζίτ Μπαρντό είδε τη σειρά

«Ήταν μια πολύ αρνητική πρώτη σελίδα», εξομολογήθηκε η Τόμπσον. Όμως, στην επόμενη, η Μπριζίτ Μπαρντό της έγραφε περίπου: «Από τη στιγμή που ξέρω ότι κάποιος θα το κάνει ούτως ή άλλως, προτιμώ να το κάνεις εσύ». «Δεν μπορώ να πω ότι ήταν ενθουσιασμένη. Σίγουρα όχι», δήλωσε η Τόμπσον.

Η Μπριζίτ Μπαρντό ανακουφίστηκε για το γεγονός ότι η Τόμπσον θα ήταν η δημιουργός της σειράς εν μέρει επειδή ήταν φίλη με τους γονείς της, τον σκηνοθέτη Ζεράρ Ουρί και την ηθοποιό Ζακλίν Ρομάν. Παρόλα αυτά, δεν ήθελε να έχει προσωπική εμπλοκή στην παραγωγή.

Πάντως, είδε τη σειρά, σύμφωνα με την Τόμπσον. «Έχω μάθει από διάφορους ανθρώπους που την ξέρουν ότι σίγουρα της άρεσε πολύ η Ζούλια ντε Νούνιεζ, η οποία την υποδύεται και ότι πιθανότατα απόλαυσε κάποια σημεία της σειράς», είπε.

«Αν και όλος ο κόσμος ξέρει την Μπριζίτ Μπαρντό, ελάχιστοι γνωρίζουν την προσωπική ζωή της νεαρής γυναίκας πίσω από τον μύθο. Ήξερε πώς να καταρρίπτει τα ταμπού και να αλλάξει την εικόνα των γυναικών στην κοινωνία στην εποχή της, περισσότερο από άλλες μεγάλες ηθοποιούς της γενιάς της», επεσήμανε η Τόμπσον.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X