Show Biz

Ο Αλέν Ντελόν “αιχμάλωτος” της βοηθού του – Μήνυση από τα παιδιά του

Ο Αλέν Ντελόν “αιχμάλωτος”  της βοηθού του – Μήνυση από τα παιδιά του
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Τα παιδιά του Αλέν Ντελόν κατέθεσαν την Τετάρτη μήνυση κατά της προσωπικής βοηθού του ηθοποιού για πράξεις ηθικής παρενόχλησης και κατάχρηση αλληλογραφίας, ανακοίνωσε ο δικηγόρος τους. «Υποψιάζομαι ότι υπάρχει κατάχρηση αδυναμίας και βασίζομαι στην έρευνα για να το αποδείξει», πρόσθεσε ο Christophe Ayela, διευκρινίζοντας ότι ο Αλέν Ντελόν, 87 ετών, συμμετείχε στην καταγγελία με γραπτή δήλωση.

«Από τότε που μεσολάβησε το καρδιαγγειακό ατύχημα του κ. Αλέν Ντελόν το 2019», αυτή η γυναίκα «που μετακόμισε μαζί του, είναι όλο και πιο επιθετική, εξευτελιστική και προσβλητική προς αυτόν και προς τα παιδιά του», ανέφερε σε δήλωσή του ο δικηγόρος των παιδιών του ηθοποιού.

«Δεν παύει να απομονώνει τον Αλέν Ντελόν από τους συγγενείς, τους φίλους και την οικογένειά του, χρησιμοποιώντας ελιγμούς και απειλές. Παρακολουθεί συστηματικά τις τηλεφωνικές συνομιλίες και τα προσωπικά του μηνύματα. Εκείνη απαντά στη θέση του, προσποιούμενη τον ίδιο, προσπαθεί να υποκλέψει την αλληλογραφία του. Εμποδίζει τα παιδιά του να έρχονται να τον δουν τακτικά, όπως έκαναν πάντα. Είναι αυταρχική, απειλητική, φτάνει στο σημείο να κακομεταχειρίζεται τον σκύλο του κ. Ντελόν με απαράδεκτο τρόπο», συνεχίζει ο Christophe Ayela. Αυτή η καταγγελία κατατέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στο παρκέ του Montargis, στο Loiret όπου ο ηθοποιός έχει ακίνητο στο Douchy, από τους Anouchka, Alain-Fabien και Anthony Delon.

Ο Άντονι Ντελόν κατέθεσε μάλιστα μια δεύτερη καταγγελία για «εσκεμμένη βία και σύλληψη ευάλωτων ατόμων, κατάχρηση αδυναμίας και ηθική παρενόχληση», ανακοίνωσε, επικαλούμενος «γεγονότα που διαπιστώθηκαν πάνω από ενάμιση χρόνο».

«Στις 31 Ιανουαρίου 2022 πήρα την απόφαση να αρχίσω να κοινοποιώ και να αναφέρω γεγονότα που έλαβαν χώρα στον οικογενειακό μας κύκλο και τα οποία αφορούσαν πιο συγκεκριμένα τη σχέση του πατέρα μου Αλέν Ντελόν και τητη βοηθό του», διευκρινίζει ο μεγαλύτερος γιος του ηθοποιού. σε δελτίο τύπου.

Σύμφωνα με τον Άντονι Ντελόν, η κατάσταση μέσα σε δύο χρόνια έχει πάρει «τόσες διαστάσεις», που ο ίδιος ο πατέρας του της ζήτησε γραπτώς να εγκαταλείψει την κατοικία του στο Ντουσί.

Σταρ της 7ης τέχνης, με ταινίες όπως Le Guépard, La Piscine και Le Samouraï, ο Alain Delon έχει γίνει εξαιρετικά σπάνιος στον κινηματογράφο από τα τέλη της δεκαετίας του 1990. Επέστρεψε για να γευτεί τα φώτα του κόκκινου χαλιού στις Κάννες το 2019 για να παραλάβει τον Επίτιμο Χρυσό Φοίνικα.

Με πληροφορίες από lefigaro.fr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X