Show Biz

Ο νέος… ζάμπλουτος έρωτας της πρώην κυρίας Αμπράμοβιτς

Ο νέος… ζάμπλουτος έρωτας της πρώην κυρίας Αμπράμοβιτς
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μετά το πολύκροτο διαζύγιο της τον Αύγουστο από τον δισεκατομμυριούχο 50χρονο, Ρόμαν Αμπράμοβιτς, η 36χρονη Ντάρια Ζούκοβα (έχει έναν γιο, τον Άαρον-Αλεξάντερ, 8 ετών, και μια κόρη, τη Λέα-Λου, 4 ετών από τον Ρώσο ολιγάρχη) ιδρύτρια του περιοδικού σύγχρονης τέχνης και μόδας Garage, εθεάθει να ζει τον ερωτά της με τον Σταύρο Νιάρχο.

Η  Ντάρια Ζούκοβα περνάει πολύ χρόνο με τον κληρονόμο της εφοπλιστικής οικογένειας και χρηματοοικονομικό σύμβουλο, σύμφωνα με δημοσίευμα του Page Six, το οποίο αναφέρει πως οι δυο τους εθεάθησαν μαζί στη Νέα Υόρκη αρκετές φορές.

Όπως φημολογείται στους κύκλους του διεθνούς jet set, τα μέγιστα προσφέρει στην όλη υπόθεση και η θερμή φιλία της πρώην αγαπημένης του Ρώσου ολιγάρχη, Ντάρια Ζούκοβα, με την Ευγενία Νιάρχου, κόρη του Φίλιππου.  

Συγκεκριμένα, την Πέμπτη το βράδυ βρέθηκαν στο ετήσιο δείπνο- Acquisitions Dinner- του Μητροπολιτικού Μουσείου της Νέας Υόρκης (The Met), μέλος του διοικητικού συμβουλίου του οποίου είναι η Ζούκοβα. Επίσης, εντοπίστηκαν πρόσφατα σε μια εκδήλωση στη γιορτή της τέχνης, Art Basel Miami την οποία επιμελήθηκε η Νταϊάνα Βιντμάγιερ-Πικάσο, καθώς και σε μία εκδήλωση του περιοδικού Garage αφιερωμένη στον καλλιτέχνη Τζεφ Κουνς.

Υπενθυμίζουμε ότι φιλία υπάρχει εδώ και χρόνια μεταξύ του Ρομάν Αμπράμοβιτς και τους Νιάρχους. Όταν ο Αμπράμοβιτς θέλησε να αγοράσει το περίφημο Chateau de la Croe στην Κυανή Ακτή πριν από οκτώ χρόνια και χρειάστηκε να διαπραγματευτεί απευθείας με τον Ελληνα μεγιστάνα και τον αδερφό του. Τελικά το deal έκλεισε στα 40 εκατ. ευρώ και αποτέλεσε την αρχή μιας καλής φιλίας ανάμεσα στον Ρώσο ολιγάρχη και τους Νιάρχους.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X