Show Biz

Παντοτινό αμερικανικό είδωλο: Ο Μπραντ Πιτ στα 14 του , με κούρεμα καπελάκι!

Παντοτινό αμερικανικό είδωλο: Ο Μπραντ Πιτ στα 14 του , με κούρεμα καπελάκι!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Μπραντ Πιτ έχει χαρακτηριστεί ως ένας από τους πιο ελκυστικούς άνδρες στον κόσμο και όχι άδικα. Ο Πιτ ξεκίνησε την καριέρα του κάνοντας γκεστ εμφανίσεις σε τηλεοπτικές σειρές και η πορεία του στη συνέχεια ήταν ανοδική.

Πριν κατακτήσει, όμως, το Χόλιγουντ, ο Μπραντ Πιτ ήταν ένα παιδί σαν τα άλλα, το οποίο είχε και εξωσχολικές δραστηριότητες. Οι χρήστες του Reddit «ξέθαψαν» φωτογραφία του Πιτ από το μακρινό 1977. Ο Πιτ σε ηλικία 14 ετών ποζάρει με την ομάδα μπάσκετ που έπαιζε, έχοντας ένα βραβείο και μια μπάλα στα χέρια.

View image on Twitter

Παντοτινό αμερικανικό είδωλο- Νέα ταινία

Αξίζει να σημειώσουμε, ότι στην νέα ταινία του, το «Κάποτε στο Χόλιγουντ» σε σκηνοθεσία Κουέντιν Ταραντίνο, που πρόκειται να δούμε στις ελληνικές αίθουσες περί τα τέλη Αυγούστου και που ουσιαστικά θα σηματοδοτήσει την έναρξη της νέας κινηματογραφικής σεζόν, ο Μπραντ Πιτ υποδύεται έναν από τους πιο συναρπαστικούς ήρωες της καριέρας του. Είναι τόσο γοητευτικός και συγχρόνως σκοτεινός που δεν θα µου έκανε καµία εντύπωση αν τα µέλη της Αµερικανικής Ακαδηµίας Κινηµατογράφου τον επέλεγαν για µια θέση στην πεντάδα των υποψηφίων για το επόµενο Οσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου. Μια υποψηφιότητα είναι το λιγότερο που του αξίζει.

Μπραντ Πιτ : Παντοτινό αμερικανικό είδωλο | tovima.gr

Δείτε ακόμη:

Ο Παύλος Πολάκης ξιφουλκεί για τη διαθήκη του Θέμου Αναστασιάδη

Πένθος στην Ιταλία: 35χρονος αστυνομικός δολοφονήθηκε από Αμερικανό τουρίστα

Αχαΐα: 90χρονος μαχαίρωσε 65χρονο για το πάρκινγκ

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X