Show Biz

Πλεύρης: Πρόστιμο στο κέντρο που εμφανίζεται η Βανδή επειδή κάπνιζε ο Μπισμπίκης

Πλεύρης: Πρόστιμο στο κέντρο που εμφανίζεται η Βανδή επειδή κάπνιζε ο Μπισμπίκης
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Δεν είναι ανέκδοτο. Ο Θάνος Πλεύρης πήρε το νόμο στα χέρια του και αποφάσισε να τιμωρήσει με πρόστιμο το νυχτερινό κέντρο στο οποίος εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή γιατί ο Βασίλης Μπισμπίκης «συνελήφθη» να καπνίζει.

Αφορμή αποτέλεσε μια συγκεκριμένη ανάρτηση στο Twitter, όπου χρήστης σχολιάζει πικρόχολα «Μάλλον έχει καταργηθεί ο νόμος περί καπνίσματος στους εσωτερικούς χώρους», δημοσιεύοντας μια φωτογραφία-ντοκουμέντο, στην οποία ο γνωστός ηθοποιός εμφανίζεται να κρατάει αναμμένο τσιγάρο ακριβώς μπροστά στην πίστα όπου τραγουδά η αγαπημένη του.

Ο υπουργός Υγείας, αντιδρώντας «αστραπιαία», έσπευσε να απαντήσει στην συγκεκριμένη ανάρτηση, επισημαίνοντας πως όχι μόνο ισχύει κανονικότατα ο αντικαπνιστικός νόμος  αλλά και ότι θα επιβληθεί πρόστιμο στο εν λόγω νυχτερινό κέντρο, για τη μη τήρησή του. Μάλιστα, ο Θάνος Πλεύρης κοινοποίησε την επίμαχη φωτογραφία, σχολιάζοντας «με βάση αυτήν την φωτογραφία κινείται η διαδικασία να επιβληθεί το πρόστιμο στο μαγαζί και σε όσους παρανομούν. Ο νόμος ισχύει για όλους και το κάπνισμα στον εσωτερικό χώρο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ».

  • Δείτε την ανάρτηση του Θάνου Πλεύρη:

Αναλυτικά η ανάρτηση του Θάνου Πλεύρη:

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X