Media

Ψυχοκόρες Spoiler: Ο Σώτος δεν είναι γιος της Νέλλας

Ψυχοκόρες Spoiler: Ο Σώτος δεν είναι γιος της Νέλλας
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ψυχοκόρες Spoiler: Ένα συγκλονιστικό μυστικό θα αναστατώσει την οικία Κοτρώτση στην επιτυχημένη σειρά Ψυχοκόρες του ΑΝΤ1 στα επόμενα επεισόδια.

Θα αποκαλυφθεί η αληθινή ταυτότητα του Σώτου Κοτρώτση, καθώς, όπως εκμυστηρεύεται η Αρχοντούλα στη Μαρίκα, είναι δικός της γιος και όχι της Νέλλας και του Κόσμα!

Η Αρχοντούλα έχοντας έρθει πιο κοντά με την Μαρίκα θα της πει το μεγαλύτερο της μυστικό αλλά και τον λόγο για τον οποίο όλα αυτά τα χρόνια παραμένει ως οικονόμος στο σπίτι των Κοτρώτσηδων παρά την άσχημη συμπεριφορά της Νέλλας απέναντί της.

«Είναι γιος μου», ομολογεί με δάκρυα στα μάτια, ενώ ζητά από την μεγαλύτερη των αδελφών Πολύζου να ορκιστεί ότι δεν θα αποκαλύψει ποτέ την αλήθεια.

«Αρχοντούλα τι λες; Ο κύριος Κοσμάς το γνωρίζει;» την ρωτάει και τότε η Αρχοντούλα θα της πει όλη την αλήθεια. «Ήμουν ερωτευμένη με έναν καλό άντρα, που σκόπευε να με παντρευτεί. Είχαμε σχέση κι έμεινα έγκυος, όμως εκείνος πέθανε σε ναυάγιο πριν προλάβει να με στεφανωθεί. Οι γονείς μου με πέταξαν στον δρόμο. Δεν ήθελαν η γκαστρωμένη κόρη τους να χαλάσει το όνομα της οικογένειας και έτσι βρέθηκα να ζητιανεύω στους δρόμους για να ζήσω» της λέει αρχικά και εξηγεί πώς η Νέλλα Κοτρώτση την βρήκε και την μάζεψε στο σπίτι αφού έκαναν συμφωνία να της δώσει το παιδί που κουβαλούσε στην κοιλιά της, καθώς η Νέλλα είχε πει ψέματα στον Κοσμά ότι είναι έγκυος, για να τον αναγκάσει να την παντρευτεί.

Όταν η Μαρίκα σοκαρισμένη θα την ρωτήσει για ποιο λόγο δέχτηκε κάτι τέτοιο, η Αρχοντούλα θα της εξηγήσει ότι μόνο μαζί τους θα είχε ένα καλό μέλλον το παιδί της.

Η Μαρίκα όμως, παρόλο που αρχικά ορκίζεται να μην αποκαλύψει την αλήθεια, όταν θα συνδεθεί ερωτικά με τον Σώτο, θα αρχίσει να πιέζει την Αρχοντούλα να του πει ποια είναι η πραγματική του μητέρα, όμως η οικονόμος δεν δέχεται με τίποτα να πετάξει αυτή τη «βόμβα» στην οικογένεια των Κοτρώτσηδων, ούτε ακόμα κι όταν αρρωστήσει.

Η αλήθεια όμως, πάντα βγαίνει μπροστά, έτσι κι εδώ, θα αποκαλύφθεί γρήγορα και μάλιστα θα ταράξει όχι μόνο τον Σώτο που θα στραφεί κατά πάντων, αλλά και τον Κοσμά Κοτρώτση, ο οποίος θα καταλάβει ότι τόσα χρόνια ζούσε μέσα σε ένα ψέμα, που είχε χτίσει για εκείνον και την οικογένειά τους η Νέλλα.

Οι ισορροπίες θα ανατραπούν αλλά ο έρωτας της Μαρίκας με τον Σώτο θα καταφέρει να επιβιώσει.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X