Media

Τέλος η Μαρία Κορινθίου από «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1

Τέλος η Μαρία Κορινθίου από «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Μαρία Κορινθίου αποτελεί παρελθόν από το «Πρωινό» του ΑΝΤ1, καθώς το κανάλι ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της συνεργασίας του μαζί της, ενώ της εύχεται καλή επιτυχία στα μελλοντικά της σχέδια.
«Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με την Μαρία Κορινθίου και της εύχεται καλή επιτυχία στα μελλοντικά της σχέδια», αναφέρεται στη λιτή ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού.

Η Μαρία Κορινθίου είχε μιλήσει παλιότερα για την παρουσία της στο Πρωινό με τον Γιώργο Λιάγκα, αποκαλύπτοντας πώς κινήθηκαν οι διαδικασίες μετά την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού.

«Η πρόταση ήρθε στη ζωή μου πολύ αναπάντεχα. Πήγα καλεσμένη -τώρα που το σκέφτομαι ήταν όλο προμελετημένο από πριν- και μετά από μία ώρα με παίρνει τηλέφωνο η Αγλαΐα Λάτσιου και μου έκανε την πρόταση. Είχε φύγει η Δούκισσα» αποκάλυψε στο Open και πρόσθεσε: «Δεν είπα κατευθείαν ναι. Το ραντεβού με την Αγλαΐα έγινε Πέμπτη, το δουλεύαμε και το συζητάγαμε μέσα στο Παρασκευο-σαββατοκύριακο για να βγω Δευτέρα».

Το μεσημέρι, μάλιστα, της Παρασκευής η Μαρία Κορινθίου ήταν απούσα από την αποφώνηση στο «Πρωινό» και, όπως ήταν φυσικό, αυτό δημιούργησε αρκετά ερωτήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κακό κλίμα στα backstage πρωταγωνιστούσε εδώ και καιρό. Η Μαρία θεώρησε, αρκετές φορές, ότι την παρακάμπτουν σε θέματα που την αφορούν και, ως σωστή επαγγελματίας, αντιδρούσε. Την Παρασκευή, μάλιστα, η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν η προβολή ενός βίντεο-θέματος που έπρεπε να γίνει από την ίδια… αλλά τελικά έγινε από άλλο πρόσωπο της εκπομπής.

Όπως φαίνεται, μάλιστα, η Μαρία Κορινθίου μέχρι το φινάλε του «Πρωινού», θα εμφανίζεται αποκλειστικά και μόνο στα εμπορικά θέματα έχοντας ζητήσει να μην βρίσκεται στη στήλη της αστρολογίας και της μαγειρικής.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει, πάντως, τόσο μετά την αποχώρηση της Μαρίας όσο και μετά το σκηνικό στις αρχές της σεζόν με τη Δούκισσα Νομικού, ποια γυναίκα θα περάσει το κατώφλι της εκπομπής την επόμενη χρονιά.

«Η κατάσταση είναι… Amber Alert, αυτό έγινε. Η κατάσταση της υπομονής. Κι εγώ δεν την έχω πια. Δεν έχω πια υπομονή, την έχω χάσει με το Πρωινό. Θα τα μάθετε λίαν συντόμως. Τελειώνει η εκπομπή, κάποιοι δεν κάνουν υπομονή να τελειώσει. Αφού δεν κάνουν υπομονή να τελειώσει η εκπομπή, δεν κάνω κι εγώ», σημείωσε χαρακτηριστικά η Μαρία Κορινθίου μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X